Egon buustausta

tunnetila: testailu

egoboost1

Rakastan ylellistä kosmetiikkaa. Esimerkiksi Sensain tuotteiden kauniit pakkaukset ja omalle iholleni täydellisesti sopivat tuotteet ovat valloittaneet ison osan kauneusrutiineistani. Jos haluaisin pelata varman päälle, käyttäisin aina pelkästään Sensain tuotteita.

Olen kuitenkin niin utelias ja kokeilunhaluinen, että kun joku tarpeeksi kiinnostava uusi sarja tulee vastaan, jätän rutiinit ja aloitan uusien juttujen testailun. Etenkin jos uusi tuote on kotimainen, en malta pitää näppejäni siitä erossa. Tällä kertaa olen hylännyt hetkeksi silkkiset ihoni ystävät ja olen päätynyt testaamaan kotimaisia uusia luomutuotteita ihoni puhdistuksessa ja kosteutuksessa.

Viime talvena Suomen kosmetiikkamarkkinoille lanseerattiin uusi ekokosmetiikkasarja Supermood. Supermoodin keulakuvana ja perustajana toimii malli- sekä kauneusmaailman monitoiminainen, upea Anne Kukkohovi.

Supermoodiin kuuluu tällä hetkellä kaksi erillistä tuotelinjaa, Egoboost ja Beauty Sleep. Egoboost -sarjan tehoaineena käytetään kotimaista pakurikääpää. Pakurikääpää on käytetty luontaislääkintään jo satoja vuosia, mutta vasta viime vuosina pakurista ja sen hyvää tekevistä ominaisuuksista on alettu puhua enemmän.

Olen maistanut pakurikäävästä tehtyä teetä ja luoja paratkoon miten kamalaa se oli! Tiesin muutaman kokeilun jälkeen, etten voi nauttia pakurikääpää ainakaan teen muodossa, joten kiinnostuin kun kuulin, että nyt pakurikäävän hyödyistä voisi nauttia myös ulkoisesti.

egoboost2

Ostin Egoboost -sarjasta testiin kaksi puhdistusainetta kasvoille, puhdistusvaahdon ja vaahtoavan miselliveden. Muutaman viikon testailun jälkeen voin kertoa pitäväni tuotteista kovasti. Puhdistusvaahdon pakuri tekee vaahdosta hieman rusehtavaa, ja täytyy myöntää, että ensimmäisen kerran vaahtoa kädelle pursottaessani säikähdin tuotteen epämiellyttävää väriä. Jos ihan suoraan sanon, niin ruskean mönjän levittäminen kasvoille tuntui ensimmäisellä kerralla aika vastenmieliseltä. Meikki lähti kasvoilta kuitenkin todella hyvin, silmämeikkineen kaikkineen, ja iholle jäi hyvin kosteutettu tunne. Päätin siis unohtaa tuotteen ulkonäön ja keskittyä ainoastaan sen hyviin ominaisuuksiin.

Vaahtoava misellivesi viimeistelee ihon puhdistuksen, ja tekee kasvojen ihon pehmeäksi. Pakurikäävän sisältämät antioksidantit jäävät iholle miselliveden myötä kun puhdistuksen viimeistelevää vaahtoa ei enää huuhdota vedellä pois.

Egoboostin lisäksi olen ottanut hetki sitten käyttöön myös toisen kotimaisen ihonhoitosarjan. Tuosta sarjasta käytän iltaisin seerumia, aamuin illoin kosteusvoidetta ja popsinpa jopa sarjaan kuuluvia kauneuskapseleita kaksi kertaa päivässä. Hyvin kiinnostava uutuus tämäkin. Palaan aiheeseen myöhemmin kun tiedän hieman pidemmällä kokemuksella miten ihoni uusiin tuotteisiin reagoi.

Ai niin! Tärkein oli unohtua. Egoboost sarjassa on tarjolla myös kauneussuklaata! 50 gramman suklaalevy sisältää päivittäisen annoksen ihoa kiinteyttävää kollageenia ja niin ikään myös tuota pakurikääpää. Kauneussuklaata en ole vielä uskaltautunut maistamaan, mutta joku kerta ostan kyllä levyn maistiaisiksi kun siihen törmään. Toivottavasti pakurin maku ei ole tuotteessa kovin voimakas. Pakurin makua en nimittäin paraskaan suklaa pelasta!

0

(8) Kommentit

 1. pauliina says:

  itse olen juonut pari 20 kappaleen pakkausta chaga-pakurikääpäjuomaa ja inhon puistatuksien kera ensimmäisiä juomia siemailin. mutta uskomatonta kuinka sen makuun tottui ja lopulta se maistui jopa hyvälle! ihmisen makuiaisti on kyllä ihmeellinen. 🙂
  minullakin kaapissa odottaa tuo vaahtoava misellivesi käyttöön pääsyä. voisikin kohta korkata!

  1. Nina says:

   Mitäh?! Voiko pakurin makuun tottua??? 🙂 Se täytyy kyllä myöntää, että maistoin kerran pakuri-vaniljateetä ja se oli jopa ihan ok. Mutta peruspakuri, yääääääk!!! 🙂

   Peukku misellivedelle, se on tosi hyvä tuote!

 2. Rakastan Supermoodin innovatiivisia ja ulkonäöllisesti kauniita tuotteita. Puhumattakaan niiden toimivuudesta ja kotimaisuudesta. Jään tosiaan innolla odottamaan, kun uusi Supermood-sarja ilmeisesti lanseerataan syksyllä, että mitä jänniä tuotteita siitä löytyy.

  1. Nina says:

   Oih, vai on uusi sarja tulossa?! Ja juuri kun minä vasta löysin tämän ensimmäisen. 🙂 Nämä tuotteet on kyllä ihania, tykkään paljon!

 3. Oi, kiva kuulla, että sinäkin olet tutustunut nyt luonnonkosmetiikkaan – varoituksen sana, siltä tieltä ei välttämättä ole enää paluuta. Minä ja ihoni olemme niin tykästyneitä luonnonkosmetiikkaan, etten käytä enää muuta (olen varmaan käynyt täälläkin sen jo moneen otteeseen kertomassa). Supermoodia en ole testannut, mutta suosikkejani ovat Patyka, Kjaer Weis, Absolution ja Tata Harper. Pitäisi ostaa kesäksi misellivesi mökkireissuja varten (se on niin kätevä, kun meikin saa tarvittaessa pois ilman vettäkin).

  1. Nina says:

   Muistan että sinä Sini olet kehunut luonnonkosmetiikkaa jo aikaisemmin. Saapa nähdä miten minun käy, koukutunko kunnolla vai onko uteliaisuuteni ja kokeilunhaluni vahvempi ja palaan kohta takaisin kaiken sekakäyttäjäksi. 🙂 Tosin ei kai siinäkään mitään pahaa ole. Poimii vain parhaat tuotteet päältä kaikista tuotelinjoista. 🙂

 4. LauraL says:

  Ostin tuota Egoboost-suklaata kokeiluun ja mielestäni se maistuu ihan raakasuklaalle ja hyvällä omallatunnolla otan levystä palan tai kaksi silloin tällöin. En ole pakuria maistanut (ainakin vuoden ollut maistettavien listalla), joten en tiedä maistuuko se siinä, voisin silti sanoa että ei. Kannaattaa kuitenkin maistaa!
  Tämä Supermood on kyllä kiinnostava tapaus, jossain kohtaa sorrun varmasti kokeilemaan muutakin kuin suklaata.

  1. Nina says:

   Kiitos kokemuksesta, taidan ostaa tuota suklaata itselleni kokeiluun jos se kerran maistuu tavalliselle raakasuklaalle. Suosittelen kokeilemaan myös ainakin näitä putsareita. Todella hyviä tuotteita ja puhdistusteho on superhyvä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.