Kääntyvä näyttö ja (liian) helpot selfiet

tunnetila: ilo

kevainen huulikiilto huulilla1

En tiedä uskaltaisiko tätä vielä sanoa ääneen, mutta eilen tiistaina, TASAN neljä viikkoa kurkkukivun alkamisen jälkeen, minulla oli ensimmäistä kertaa aika normaali olo. Toki yskin vielä pariin otteeseen niin että keuhkot tuntuivat repeävän, mutta kuumeinen olo ja kivut olivat poissa, ja ajatus kulki kirkkaasti. Voi sitä onnea ja autuutta!

Onneksi oloni on nyt muuten normalisoitunut, lisäväsymystä on nimittäin tullut hankittua istumalla maanantaina ja eilen työpäivän jälkeen vielä viisi tuntia luennoilla molempina iltoina. Neljän viikon flunssan uuvuttamana 13 tunnin päivät käyvät aikalailla kunnon päälle. Huh huh. Onneksi seuraavat luennot pidetään vasta kesäkuussa ja huomenna on edessä pitkä viikonloppuvapaa.

Tuleva viikonloppu on täynnä superkivaa ohjelmaa ja olen maailman iloisin, onnellisin, tyytyväisin ja kiitollisin siitä, että pahin flunssa taitaa olla selätetty ja saan nauttia viikonlopun riennoista lähes terveenä. Huomisen aion kuitenkin vielä nukkua koko päivän.

Vastailen jättämiinne kommentteihin heti kun olen kerännyt sen verran voimia, että ajatus kulkee taas kelvollisesti. Postauksen kuvat ovat todistusaineistona siitä, että ajatus ei kulje ja normaalisti niin hyvä harkintakykyni omien kuvien julkaisemisen suhteen on tipotiessään. Ei ollut ehkä kovin hyvä, että flunssassa sängyssä maatessani löysin kamerastani (yli puolen vuoden käytön jälkeen…) kääntyvän näytön…

Koettakaa kestää nämä omanaamatöröhuulikuvat. Kuvat kertovat vain siitä, miten tolkuttoman iloinen olen kun tunnen olevani taas elävien kirjoissa. Rentoa helatorstaita Teille kaikille ja kivaa viikonloppua!

kevainen huulikiilto huulilla2

Ps. Vielä on muutama päivä aikaa valita lempparikoru Syster P:n verkkobutiikista ja osallistua koruarvontaan!

0

(8) Kommentit

 1. Se oli nyt kuule varmana se Superlemonin ihmetippa mikä vaikutti 😉 Kiva että olo on parempi!

  1. Nina says:

   Kiitos Ansku! Voisikohan paraneminen olla ihmetippojen aikaansaannos? Uskotaan me niin! 🙂

 2. koshka says:

  Kiva että voit jo paremmin! Ja ooo, näytät ihan erityisen kauniilta näissä kuvissa!

  1. Nina says:

   Voi kiitos Koshka! Hassua että sanot noin. Nämä kuvat olivat nimittäin jo roskiksessa ja kaivoin ne sieltä kun ne kuvasivat kaikessa pöhköydessään iloista oloani parhaiten. 🙂

 3. maya says:

  Kyllä se hyvä olo välittyy näistä kuvista – näytät säteilevältä. Ja anteeksi toisto, mutta toi tukka noin laitettuna on IHANA!

  1. Nina says:

   Hih, kiitos Maya! Kiitos ihanista sanoistasi. Olin viikonloppuna laivalla ja sielläkin kauneushoitolan henkilökunta kehui hiuksiani. Ihan hassua miten todella monet tykkäävät näistä niin paljon, ja itse selailen netistä erilaisia pidennyksiä. 🙂

 4. Kati says:

  Voih miten säteilevältä näytätkään Nina! ? Ja nuo hiukset – täydelliset! ??

  1. Nina says:

   Voi kiitos Kati! <3 Mä en kestä kun kaikki tykkää noista hiuksista noin paljon, ja mä en vaan osaa olla niillä. 😀 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.