Kevätspittarit

tunnetila: tykkäys

toscablu1toscablu2 toscablu3 toscablu4

Selailin viikonloppuna viime syksyn pressipäivillä nappailemiani kuvia. Mietin kansioita selaillessani mikä syksyllä ennakkoon näkemäni voisi olla tämän kevään hauskimpia juttuja. Halusin löytää kuvista jotain sellaista, josta voisin kirjoitella blogissani nyt kun nuo tuotteet alkavat olla ajankohtaisia.

Olin viime syksynä merkannut tärkeäksi mm. Tosca Blun terävärärkiset balleriinat, herrainkengät ja paksupohjaiset balleriinat. Terävä kärki oli muutaman vuoden poissa kenkätrendeistä, mutta viime aikoina se on tehnyt paluuta ensin juhlavampiin korkokenkiin. Tulevana keväänä ja kesänä terävä kärki nähdään trendikkäimpien kenkäbrändien mallistoissa, oli kyseessä sitten matalat balleriinat tai avokkaat.

Olen pitänyt Tosca Bluta oikeastaan pelkkänä laukkubrändinä ja Tosca Blun aiemmat kenkämallistot ovat olleet makuuni ehkä vähän turhan naisellisia. Myöskään mallistojen värimaailma ei ole kohdannut omien mieltymysteni kanssa, mutta tämän malliston kenkäuutuudet iskivät täysillä! Kenkien todella pehmeä nahka ja viimeistellyt yksityiskohdat kiinnittivät heti huomioni showroomilla, enkä oikeastaan kenkien bongaamisen jälkeen osannut keskittyä katselemaan mitään muuta.

Tämä mallisto oli kyllä brändiltä todella kivaa vaihtelua, tykkäsin! Mitäs mieltä Te olette terävän kärjen paluusta?

Tosca Blu S/S15

 

0

(10) Kommentit

 1. Tarja says:

  Nättejä, mutta mun varpaita alkoi ahdistaa 🙂 Eli ei taida tulla minun kaappiin näitä; siitä pitää nuo vaivaisenluun alutkin varmaan huolen. Mutta kivan näköisiä ovat ja mielellään ihailen muiden jalassa 🙂

  1. Nina says:

   Hih, pyöreämmän kärjen jälkeen varpaat on kyllä näissä koetuksella. Mutta onneksi kaikilla voi olla oma tyyli eikä kaikkien tarvitse kärsiä kapeista kärjistä jos ei niin halua. 🙂

 2. Olen kerrankin tainnut olla edelläkävijä, sillä jo viime keväänä ostin kahdet vähän teräväkärkisemmät ballerinat ja tänä keväänä yhdet vielä terävämmät. Ne tuovat muuten tavalliseen asuun särmää ihan kirjaimellisestikin.

  1. Nina says:

   Oi, sinulla onkin sitten jo valmiiksi kesän trendikkäimpiä kenkiä kaapissa. Minulla kaapissa odottaa vino pino iänikuisia espadrilloja. Toivottavasti ne eivät mene koskaan pois muodista. 🙂

 3. saara says:

  TykkÄän! Tosin kengän malli on hyvin tärkeä, tällainen siro koko 40 näyttää muutoin helposti terävillä kärjillä vielä suuremmalta.
  Paranemisia ja aurinkoista pyhäpäivää!

  1. Nina says:

   Kiitos toivotuksista, olo on jo aika normaali. En voisi olla onnellisempi!

   Tuo jalan näyttäminen suuremmalta terävissä kärjissä on kyllä pieni negatiivinen puoli, mutta toisaalta jos tyylin vie läpi ryhdikkäänä niin kukaan muu kuin itse ei ajattele näyttääkö jalka isolta vai ei. 🙂

 4. Kay says:

  Mun mielestä terävä kärki on se ainoa oikea kärki 🙂 Ja ihanaa, että sitä näkyy taas ballerinoissa! Joten toivotan lämpimästi tervetulleeksi tämän uuden trendin.

  1. Nina says:

   Aina kun näen kengissä teräviä kärkiä ajattelen sinua ja siskoasi. Te molemmat käytätte teräväkärkisiä kenkiä niin tyylillä! <3

 5. CurryKaneli says:

  En ole itse suuri teävien kärkien fani, mutta noi kultaiset ovat aivan ihanat.

  1. Nina says:

   Samaa mieltä, noi kultaiset on IHANAT! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.