Vaatekaapin kasvojen kohotus

tunnetila: tyytyväisyys

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

trenssi Burberry, huivi Balmuir*, pellava t-paita Majestic Filatures, aurinkolasit D&G*,
farkut C Wonder, laukku Chanel, kengät Tiger of Sweden

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kesäkuun alku ja aurinkoiset kesäsäät mielessä. Voi ihanuutta! Olen itse pukeutunut viime päivinä vielä silkkipaitaan, neuletakkiin ja takkiin, mutta kaupungilla minua vastaan on vaeltanut vaikka minkälaista shortsi-tyyppiä. Ihan niin lämmintä tuolla ulkona ei minusta vielä ole, mutta nyt lämmenneiden säiden kunniaksi olen jo luopunut hetkeksi mustasta vuorillisesta trenssistäni.

Näin puolen vuoden käyttökokemuksella voin sanoa, että laadukas musta trenssi on pelastanut vaatekaappini ja siitä on muodostunut oman vaatekaappini kulmakivi. Onhan minulla ennenkin ollut musta kiva trenssi, mutta silti vähän harmittaa miksen ole aikaisemmin raaskinut satsata takkiin kunnolla. Laadukkaan takin kanssa on ihan sama mitä muuta sinulla on päälläsi.

Kuvan asussa jalassani on rennot tennarit ja vuosia vanhat kulahtaneet farkut. Skarppi takki tekee lookista kuitenkin siistin ja kelvollisen lähes mihin tilaisuuteen tahansa.

Jos harkitset laadukkaaseen takkiin satsaamista älä mieti enää vaan mene ostoksille! Viimeistään muutaman viikon päästä alkavista alennusmyynneistä kannattaa ihan ensimmäisenä lähteä metsästämään sitä unelmiesi takkia. Takkia, joka uudistaa koko vanhan vaatekaappisi kerralla!

Kuvat Nadja / Are you feeling fashionable

0

(2) Kommentit

 1. Virpi says:

  Pidän näistä kuvista todella paljon! En tiedä mistä johtuu, mutta näytät minun silmääni jotenkin todella levolliselta, kauniilta ja tyylikkäältä. Ei sillä, näytät aina mielestäni kauniilta ja tyylikkäältä, mutta jotenkin näistä kuvista tuli minulle erityisen hyvä ja levollinen olo. 🙂

  Tuo takki on kyllä kadehdittavan upea, ja sopii sulle erinomaisesti. Minäkin satsasin tänä keväänä mustaan, klassisen tyylikkääseen Ralph Laurenin trenssiin. Olen pitänyt takista kovasti, mutta nyt muutaman kuukauden reilun käytön jälkeen mietin, oliko takki reilun 200 euron arvoinen (se on minulle tällä hetkellä satsaus). Esimerkiksi vyöstä on jo lähtenyt kaksi metallirinkulaa rei’istä irti. Pieni juttu toki, mutta silti harmittaa. Mutta olen täysin samaa mieltä, kunnon takki pelastaa paljon, ja saa olon tuntumaan aina spessulta. 🙂 Tämän totesin viimeistään kaksi vuotta sitten, kun teetin omien ja ompelijan suunnitelmien pohjalta ihanan talvitakin. Se on kallein omistamani vaate, mutta ai että, se on täydellinen! 🙂

  Aurinkoista viikkoa Nina! <3

  1. Nina says:

   Voi kiitos Virpi! Ihana kuulla että kuvista välittyy hyvä olo. 🙂

   Äh, onpa tylsä kuulla, että kalliissa takissa laatu ei olekaan niin hyvää mitä brändi ja hinta antavat olettaa. Kannattaa käyttää takkia sen myyneessä liikkeessä ja kysyä voisiko vyöhön laittaa uudet purjerenkaat.

   Kivaa viikkoa sinullekin Virpi! Helsingissä sataa ja paistaa joka toinen päivä. Tänään on taas vuorossa se sade ja kamala tuuli. Yäk! Haluan kesän!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.