NAFHAn kasvohoidossa

tunnetila: tyytyväisyys

ruohonjuuri

Kuinka moni Teistä on tiennyt, että Helsingin keskustan Ruohonjuuren yhteydessä on nykyään myös kauneushoitola? Minulle hoitola oli ihan uusi juttu, ja kun sain mahdollisuuden käydä hoitolassa testaamassa ranskalaisen luonnonkosmetiikkabrändi NAFHAn kasvohoitoa, menin paikalle enemmän kuin mielelläni.

Hoitolakonsepti liikkeen yhteydessä on valtavan onnistunut. Ruohonjuuren kosmetiikkavalikoima on nykyään todella laaja, ja jokaiselle asiakkaalle löytyy liikkeestä varmasti oma suosikkibrändinsä ja sopivimmat tuotteet. Kuten arvata saattaa, luonnonkosmetiikkaa käyttävät ihmiset haluavat myös hoitonsa luonnomukaisina.

Ja heille, jotka ovat vasta tutustumassa luonnonmukaisempaan kauneusmaailmaan, Ruohonjuuri on täydellinen paikka aloittaa tutustuminen ja tehdä ensikosketus vaikkapa ihanan hemmotteluhoidon muodossa. On hyvin helppoa kun samasta paikasta, vieläpä ihan Helsingin ydinkeskustasta (Kamppi), saa nyt kaikki tarvitsemansa kauneuspalvelut.

Vaikka liikkeen puolella on aina hulinaa ja paljon asiakkaita, hoitolan puoli on hiljainen ja rauhallinen. Olen tutustunut NAFHAan jo aikaisemmin muutaman tuotteen muodossa, ja kun pidin tuoteperheen silmän- ja huultenympärysvoiteesta* ja kaktus-viikunaöljystä*, niin odotukset rentouttavaa kasvohoitoa kohtaan oli suuret.

Kasvohoito* kestää puolitoista tuntia ja sisältää rauhoittavan alkupuhdistuksen, puhdistavan ja kosteuttavan kuorinnan, syväpuhdistuksen, tehoöljyn (kylmäpuristettu luomu arganöljy), kasvojen ja silmänympärysihon akupainelun, kosteuttavan ja rauhoittavan naamion, käsien tai vatsan hieronnan, sekä lopuksi hoitovoiteen.

Kyllä, luitte oikein. Kasvohoito sisältää asiakkaan niin halutessa vatsan hieronnan! Nafha on arabiaa ja tarkoittaa hengittämistä, ja siksi esim. Ranskassa josta tuoteperhe on kotoisin, hoidossa hierotaan aina vatsa. Suomessa vatsan hieronta kasvohoidon yhteydessä on sen verran erikoisempaa, että täällä annetaan vaihtoehdoksi myös käsien hieronta.

Vaikka ihoni syväpuhdistuksessa käytettiin komedorautaa (auts!), ihoni ei punoittanut hoidon jälkeen lainkaan vaan näytti hyvin kauniilta ja kuulaalta. Kasvojen akupainelu oli taivaallinen kokemus ja nukahdin painelun aikana kaksi kertaa. Hoito oli niin rentouttava, että se tuntui kestävän monta tuntia puolentoista tunnin sijaan.

Suosittelen lämpimästi Ruohonjuuren kauneushoitolaa, hoidon minulle tehnyttä ystävällistä ja asiantuntevaa Leenaa, sekä NAFHAn tuotteita myös kotikäyttöön. Olen kuullut niin ylistäviä kommentteja NAFHAn naamiosta, että se taitaa olla seuraavaksi hankintalistalla kun vanhat käytössä olevat naamiot loppuvat.

Kuva: Ruohonjuuri

0

(2) Kommentit

  1. Vatsahieronta kuulostaa samalla todella oudolta, mutta myös todella mielenkiintoiselta. 🙂 Jännää!

    1. Nina says:

      Mä olin juuri käynyt lounaalla ennen hoitoa, joten vatsa täynnä valitsin käsihieronnan. 🙂 Kauhistuttaa ajatuskin täyden vatsan hieromisesta. 😀 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.