Kauniina kesään

tunnetila: ihastus

sensai aurinko1

Tänä kesänä minulla olisi mahdollisuus olla kauniimpi kuin koskaan!

Olen nimittäin saanut testiin niin upeita aurinkotuotteita Sensailta, etten ole housuissani pysyä. Sensain Silky Bronze -sarja on ylellisintä aurinkotuotteiden sarjaa mitä tiedän. Jo pelkästään tuotteiden kauniit kullanhohtoiset pakkaukset saavat käyttäjälleen aikaan niin ylellisen olon, että ryhti suoristuu ja kasvoille nousee onnellinen hehku. Tuo vaikutus tulee siis jo ennen tuotteiden käyttöä, mitähän taikoja tuotteet sitten tekevät kun pääsevät kosketuksiin ihon kanssa?

Sain kesäksi testiin sarjan Cellular Protective aurinkosuojan kasvoille (SPF15)* ja suihkemuodossa olevan Cellular Protective aurinkosuojan vartalolle (SPF15)*. Suojakertointen ollessa tuotteissa aika matalia, käytän alkukesästä toisen sarjan aurinkosuojia hieman vahvemmalla kertoimella. Etenkin kasvoille suojakerroin SPF30 on vaalealle iholleni aika pakollinen.

Vartalolle suojakerroin SPF15 on minulle riittävä silloin, kun tuote on öljymäinen tai suihkemuodossa. Ainakin itsestäni tuntuu, että levitän mielummin ja useammin helppoja suihkeita, öljyjä tai vaahtoja, kuin tavallisia aurinkovoiteita.

sensai aurinko3sensai aurinko2

Matalalla suojakertoimella varustettua kasvojen aurinkosuojaa tehostamaan Sensailla on valikoimissaan Silky Bronze aurinkopuuteri*, jossa on mukana suojakerroin SPF30. Samalla kun aurinkopuuteri tuo kasvoille aurinkoista sävyä, se suojaa näppärästi ihoa liialta auringolta. Parempi auringon hehku purkista, kuin liikoina annoksina taivaalta.

Sarjaan kuuluu myös korjaava ja rauhoittava after sun voide*, joka palauttaa ihon kosteustasapainon auringolle altistumisen jälkeen.

Jos ei näillä ihanaakin ihanammilla ja ylellisillä aurinkotuotteilla saa aikaan kaunista kesäihoa, niin ei sitten millään! Tosin yksi juttu siihen hehkuvan kesäihon hankkimiseen tarvitaan laadukkaiden tuotteiden lisäksi. Nimittäin se aurinko. Että jos nyt pikkuhiljaa tämä arktinen sääaalto voisi väistyä, ja kesälomien alkaessa alkaisi se aurinkokin näyttäytyä lempeän lämpöisen etelätuulen kanssa.

Juhannusviikolla lämmintä oli yhtenä aamuna +7. Täytyy sanoa että enemmän itketti kuin nauratti. Huumori alkaa olla jo tämän sääasian kanssa minulla aika vähissä.

0

(4) Kommentit

 1. Johanna says:

  Voi ei… Olet jo koukuttanut minut Sensain puhdistusöljyyn. Näitäkin tekisi nyt mieli kokeilla… Blogisi lukeminen tulee kyllä kalliiksi, mutta onneksi vinkit on aina parhaita! 😀

  1. Nina says:

   Anteeksi että tulee kalliiksi, mutta hyvä että olet ollut vinkkeihin tyytyväinen. 🙂 Ja muista, että testaan paljon tuotteita, mutta blogiini pääsee vain ne parhaat tai jollain tasolla minuun vaikuttaneet. Suosittelen kaikkea siis oikeasti.

 2. Sensailta en ole näitä Silky Bronze -sarjan tuotteita kokeillutkaan. Ovat varmasti ihanaa pientä luksusta niin kuin kaikki Sensain tuotteet, joita peilikaappini taitaa olla tällä hetkelläkin puolillaan. 🙂

  1. Nina says:

   Mä olen ihan arjenluksusnarkkari. 🙂 Jokainen vähän spesiaalimpi juttu arjessa tekee minusta joka päivä superonnellisen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.