Kesäkorot

tunnetila: tykkäys

260615_neljas260615_toka

jakku H&M, t–paita Morris, farkut second hand,
korkkarit Barundi, laukku Gianni Chiarini

260615_seiska260615_kuudes

Onnea on se, että on löytänyt niin mukavalla lestillä olevat korkokengät, että polviongelmainenkin jaksaa kävellä niillä edes jonkin verran.

Lököttävät farkut tekevät (lyhyestä) kantajastaan entistä pienemmän ja paksumman näköisen, mutta kun lökäreihin yhdistää mukavat korot ja jakun, niin look on lähes siisti eikä habitus ole lainkaan niin rönttäinen mitä voisi kuvitella.

Kesä ja paljaat varpaat. Aika kiva yhdistelmä!

Kiitos kuvista siskolleni!

0

(6) Kommentit

 1. Just oikean korkuinen korko noissa, kävelee pidempiäkin matkoja, ilman, että jalat on tuusannuuskana. Itse olen etsinyt myös jotain tuon tyylistä juurikin mustina. Sillä nudet avokärkiset löytyy jo.

  1. Nina says:

   Minulla taas olisi käyttöä nudeille korkkareille joilla jaksaa kävellä. En ole tosin edes etsinyt sellaisia, mutta jos tulee vastaan niin ostan varmasti.

 2. Tarja says:

  Onpas todella kauniit kengät! Ja näyttävät vielä mukavilta jalkaankin.
  Noissa farkuissa on ihan täydellinen väri. Juuri tuollaiset allekirjoittaneen kaapista puuttuvat 🙂 Kesällä jotenkin kaipaisi vaaleampia sävyjä ikuisen mustan ja tummansinisen tilalle. Onpa taas kerta kaikkiaan kiva asu, ei voi muuta sanoa! Nina, olet mun tyyli-idoli (edelleen)! 🙂

  1. Nina says:

   Kiitos Tarja! Nämä kengät on todella tukevat ja mukavat jalkaan. Kiitos myös asukehuista. Ihana kuulla että tyyli-idolin paikka on edelleen minun. 😀 😀

 3. Kiva asu, ja ihan überhienot kengät! Mistä tuollaisia saa?(Ei sillä, että oikeasti tarvitsisin enää yksiäkään kenkiä…)

  1. Nina says:

   Kiitos Tiina! Nämä kengät ostin jo viime kesänä ovensa sulkeneesta kivasta pikku butiikista Eerikinkadulta. Valitettavasti en osaa sanoa mistä bastaavia juuri nyt saisi. Valmistaja näissä on tanskalainen Barundi, jolla on nähtävästi hyvä lesti korkkareissa. Toivottavasti löydät omasi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.