VIP-väri hiuksillesi

tunnetila: onni

luovassa

Sain muutama kuukausi sitten kadonneen identiteettini takaisin juuri ennen lomareissulle lähtöä. Tuntemani Nina katosi kampaamon lattialle maaliskuun lopussa, ja siitä lähtien olen etsinyt itseäni. Olen suoristanut, olen kihartanut, olen pörröttänyt, olen silottanut. Ja koskaan mikään ei ole tuntunut omalta. Minulla oli myös aika pidennyksiin, ja silloin tällöin olen käyttänyt pitkää hiuslisäkettä. Mikään ei ole kuitenkaan auttanut.

Tyvikasvuni on ollut viime aikoina tummempi mitä hiuksissani oleva sävy, ja jostain kumman syystä kaikki minulle laitetut värit alkavat jossain vaiheessa puskea läpi punertavaa sävyä. Nyt pääsin testaamaan Wellalle suunniteltua Couture Color -väripalvelua*, jossa jokaiselle asiakkaalle luodaan oma täysin yksilöllinen VIP-värikäsittely.

Pari viikkoa sitten istuin a.k.a. Luovassa kampaajan tuoliin ja vuodatin epätoivoni jo aikaisemmasta Nioxin -hoidosta tutuksi tulleelle Piialle. Todellinen hiustenhoidon ammattilainen kuunteli minua hetken ja totesi, että mitä jos laitetaan hiuksiisi väri, joka on mahdollisimman lähellä oikeaa hiusväriäsi. Hiukseni olivat lähes mustat varmaan viisitoista vuotta, ja pitkän hyvin tumman kauden jälkeen olen tavoitellut hiuksiini lempeämpää ja hieman vaaleampaa sävyä muutaman vuoden ajan.

luovassa2 luovassa1

Hennolle hiukselleni paras värikäsittely kantaa nimeä Illumina, ja tuon värikäsittelyn sanotaan ”värjäävän valoa hiukseen”. Illumina Color peittää tarvittaessa harmaat hiukset, mutta se näyttää hiuksissa hyvin kevyeltä, kuultavalta ja se heijastaa valoa täysin eri tavalla mitä muut hiusvärit. Hiuksiini lähdettiin tavoittelemaan sävyä, joka on lähellä omaa väriäni, sekä poistamaan kaikista sävyistä läpi tunkevaa punaista. Pääasiallinen sävy valittiin kahvin ja suklaan välimaastosta, ja siihen sekoitettiin hieman tuhkaa ja helmiäistä.

Lopputulos oli täydellinen! Tuntui käsittämättömältä katsoa peiliin, ja monen kuukauden jälkeen nähdä siellä oma itsensä. Myönnän, että pahin hiuskriisi ja suurimmat krokotiilin kyyneleet tuli vuodatettua kun hiukset leikattiin lyhyeksi, mutta valtavan suuri osa kriisistä johtui näemmä myös väärästä hiusväristä. Miten se voikin olla joskus niin pienestä kiinni??

Saapa nähdä miten paljon hiukseni nyt vaalenevat Italian ja Kroatian paahtavan auringon alla. Toisaalta ihan sama, kunhan tuo muutos tuntuu omalta ja näyttää luonnolliselta. Kiitos Piia ja a.k.a Luova! Tämä epätoivoisena teille tullut asiakas poistui Couture Color -väripalvelusta juuri niin onnellisena kuin VIP-väripalvelusta voi poistua!

ennenjalkeen

0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.