Herbinan juhannustaiat

tunnetila: testailu

juhannusherbina2juhannusherbina4juhannusherbina3juhannusherbina1 juhannusherbina

Saimme Herbinalta mökille juhannussaunaan ison hemmottelupaketin*. Shampoota, hoitoainetta, puhdistusaineita, kasvonaamiota, jalkahoitoa ja vartalosuihkeita. Ajattelin, että testaamme tuotteita naisporukalla saunoessamme.

Ilokseni tuotepaketista kiinnostuivat myös seurueen miehet, ja taisipa meistä lähes jokainen tehdä itselleen virkistävän jalkahoidon. Yksi miehistä ihasteli pehmeää ihoaan MarjaSpa -kasvonaamion jälkeen ja toinen ylisti raikasta jalkasuihketta.

Naisten suosikiksi taisivat nousta Herbinan herkullisen tuoksuiset Body Mist -vartalosuihkeet. Mansikka ja meloni, voiko tuoksut enää kesäisemmiksi muuttua?

Kiitos Herbinalle koko seuruettamme ilahduttaneesta kosmetiikkapaketista! Jokainen meistä löysi tuotteista oman suosikkinsa. Kotimaiset Herbinan tuotteet sopivat hirsiseen rantasaunaan järven rannalle ehkä paremmin kuin mikään muu kosmetiikka!

0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.