Maastoutumisen mestari

tunnetila: hauskuus

asu1_01 asu1_04

tunika Indiska*, flipflopit Havaianas

asu1_06asu1_03 asu1_05asu1_02

Enpä tajunnut näitä kuvia otettaessa, miten hienosti sulauduin maastoon Indiskalta saamassani tunikassa*. Ainoa asia mikä kuvia otettaessa pyöri päässäni oli se edessä oleva hetki, kun saisin riisua tunikan pois päältäni ja pulahtaa mereen.

Otin tunikan mukaan reissuun, sillä ajattelin sen olevan täydellinen rantavaate. Läpikuultava, kevyt ja hengittävää viskoosia. Hei haloo, kuka on niin tollo että ottaa biitsille mukaan tunikan, jossa on pitkät hihat?! Olin tukahtua tunika päällä kuumuuteen siinä hetkessä kun avasin hotellihuoneen oven ja astuin ulos lämpöaaltoon. En myöskään tiedä kenen idea oli pakata mukaan kaksi ohutta neuletta, yksi collegepaita ja jakku, ja jättää pois matkasta kaikki hameet…

Saan syyttää huonosta valmistautumisesta ihan vain itseäni. Mitäs en tutustunut etukäteen tulevien matkakohteiden odotettavissa oleviin sääennusteisiin. Bikinit ja aurinkorasvat onneksi ymmärsin pakata mukaan. Eipä tuolla juuri muuta olisi tarvinnutkaan.

Kuvauspaikka Rovinj, Kroatia

0

(4) Kommentit

 1. Eikä, toi pitkähihainen ei takuulla ole oikein toiminut, jos lämmintä on +30 tai enemmän, varsinkaan jos ei tuule yhtään. No onpa jäänyt tuosta lomasta ainakin hikiset muistot, jos ei muuta. 😉

  1. Nina says:

   No juu, koko reissun aikana en voinut pitää päällä edes t-paitaa. Ihan kaikki hihat ahdisti. Hihaton paita oli helteessä ihan must. Reissusta jäi onneksi päälimmäiseksi ihanat muistot, hikisyys oli toisarvoista. 🙂

 2. Ihanan näköinen tuo vaate on vaikka olikin tällä kertaa huonosti toimiva vaihtoehto 😀

  1. Nina says:

   Kiitos Hanna! Ja juu, kaunis tuo on ja ihana kun siinä on taskut, mutta oli kyllä todella tukala päällä tuossa helteessä. Parempi käyttövaate ehdottomasti Suomen kesään. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.