Valkoinen hame

tunnetila: pohdiskelu

asu3_01 asu3_02

pellavatoppi H&M, hame Nuna Lie, laukku Indiska*, sandaalit Tamaris

asu3_03 asu3_06 asu3_04 asu3_05

Kuten todettu, joku tollo oli pakannut matkalaukkuuni neuleita ja jakun, mutta jättänyt kaikki hameet kotiin.

Minulla oli reissussa mukana kolme alaosaa: kahdet mustat shortsit (joista toiset oli varattu rantakäyttöön) sekä löysät mustat viskoosihousut (joissa oli liian lyhyet lahkeet). Jep, tässäpä kaikille viikon vinkki: kun pakkaat edellisenä kesänä viimeksi käyttämiäsi vaatteita mukaan reissuun, sovita vaatteita! Mukaan nappaamani housut olivat kutistuneet pesussa, ja ne näyttivät päällä naurettavilta. Huvittavasta ulkonäöstä huolimatta käytin housuja parina iltana sinnikkäästi, kunnes lopulta marssin lähimpään kauppaan ja ostin ensimmäisen eteen sattuneen vähänkin siedettävän hameen.

Tuo hame oli minulle ennestään tuntemattoman italialaisen brändin Nuna Lien. Nuna Lien liike näytti hintavalta designputiikilta, mutta tuotteiden lähempi tarkastelu paljasti kalleimpien tuotteiden maksavan viitisen kymppiä. Tyylikäs esillepano ja hyvin alhainen hintataso tuntuivat olevan kuluttajien suosiossa ja kauppa kävi. Itsekin halvoista hinnoista sokaistuneena marssin kassalle valkoisen maksihameen kanssa, ja vasta liikkeen ulkopuolella tulin miettineeksi käyttäisinkö tuota hametta koskaan.

Noh, ainakin reissussa pukeuduin siihen jo parille illalliselle. Oli se ainakin parempi kuin huvittavilta pellepöksyiltä näyttäneet pesussa lyhentyneet housuni.

Mitä sanotte valkoisesta hameesta? Voiko tuota käyttää arjessa vai meneekö asut Teistä valkoisen pitkän hameen kanssa liian hääpukumaisiksi?

Kuvauspaikka Venetsia, Italia

 

0

(2) Kommentit

  1. Jenni says:

    Näyttää tosi kauniilta! Haluaisin itsekin valkoisen hameen ja valkoiset kesäfarkut, mutta pelkään aina sotkevani ne heti. ?

    1. Nina says:

      Kiitos Jenni! Pelkään itsekin ihan samaa asiaa. Toivottavasti saan tällä kertaa valkoiset vaatteeni pysymään edes jonkin aikaa puhtaana… Minulla kun on tapana pudottaa valkoisille silkkipaidoille tai valkoisille paidoille yleensäkin aina jotain… ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.