Kesäiho kuntoon

tunnetila: ihastus

ET waterlily

Sain ennen lomalle lähtöäni tukholmalaiselta Estelle & Thild -luonnoskosmetiikkabrändiltä ihanan yllätyksen. Sain valita heidän uusista vartalonhoitotuotteistaan omat suosikkini. Pääsin myös valitsemaan heiltä sopivat tuotteet kasvojeni ihonhoitoon.

Kauniit pakkaukset ja herkulliset tuoksut houkuttelivat minua ottamaan tuotteet käyttöön saman tien, mutta sain kuin sainkin kulutettua ensin vanhat tuotteet loppuun. Pääsin korkkaamaan Estelle & Thildin uutuudet vasta reissusta palattuani, ja täytyy sanoa, että oli superkiva tulla kotiin kun sai täyttää kylpyhuoneen ihanilla uusilla tuoksuilla!

Estelle & Thildin kaikki uudet vartalotuotteet tuoksuivat mielestäni taivaallisilta, mutta päädyin kuitenkin valitsemaan itselleni Fresh Water Lily -sarjan. Tuotteiden tuoksu on herkkä, kesäinen, kevyt, mutta kuitenkin täyteläinen.

ET waterlily1 ET waterlily2

Vaikka käytin reissussa kunnollisia suojakertoimia enkä palanut lainkaan, niin ihon kosteutus on silti näin jälkikäteen tärkeää. Kun hikoilee pari viikkoa putkeen, niin iholle tulee helposti epäpuhtauksia. Myös ilma on Suomessa hyvin paljon kuivempi kuin maissa, joissa ilmankosteus lähentelee sataa, joten iho tuntuu täällä helposti kuivalta.

Olen nyt kuorinut* vartalon ihoa ahkerasti ja levittänyt koko kropalle ihanasti tuoksuvaa kosteusvoidetta*. Kuivimpiin kohtiin levitän vartalovoita*. Estelle & Thildin tuotteet ovat sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, näyttävät ja tuoksuvat luksustuotteilta, mutta ovat kuitenkin hyvin kohtuuhintaisia. Siksipä brändi onkin Ruotsin suosituinta luonnonkosmetiikkaa.

Ainut muutos jonka tuotteisiin tekisin, on suihkugeelin* koostumus. Tykkään paksuista ja kermaisista suihkutuotteista, ja tämän tuotteen koostumus on makuuni hieman liian ohutta ja juoksevaa. Tuoksu on kuitenkin ihana (lumpeenkukkaa, persikkaa, mustaherukkaa ja ruusua), joten hieman ohuen koostumuksen kestää kyllä.

Jos haluat jatkaa kesää vielä pitkälle syksyyn, ja jos ulkona ei sää muuksi muutu, niin näillä tuotteilla saat tuotua kesän kylpyhuoneeseen!

 

0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.