Kesäasujen pelastus

tunnetila: ihastus

300715_09

Käytän ympäri vuoden valkoisia silkkipaitoja ja valkoisia t-paitoja. Joka ikinen aamu valkoiseen pukeutuessani törmään kuitenkin samaan ahdistukseen. Valkoisten vaatteiden läpi näkyviin alusvaatteisiin. Käytän normaalisti arjessa mustia alusvaatteita, mutta niiden kanssa valkoisten vaatteiden käyttäminen on lähes mahdotonta. Ainakin ilman aluspaitaa.

Kuluneiden vuosien aikana olen ostanut useammat valkoiset tai nuden väriset alusvaatteet, mutta aina ne näkyvät puseroiden läpi. Tänä kesänä olen kuitenkin kokenut pelastuksen ja löytänyt nudet alusvaatteet, jotka eivät näy läpi yhtään mistään. Voi ihanuutta ja pukeutumisen helppoutta!

300715_01

t-paita Gina Tricot, farkut Andiata, laukku Céline, espadrillat Selected Femme,
koru Dogeared, nudet alusvaatteet (jotka eivät näy läpi!!) Wolford*

300715_03300715_05 300715_08 300715_04300715_11

Sain valita Wolfordilta testiin haluamani alusvaatesetin, ja ihastelin ensin, tapani mukaan, kaikkea mustaa ja kaunista. Lopulta päätin, että nyt mummoillaan kunnolla, ja kun kerran tarvitsen nudet alusvaatteet, niin sitten valitsen nudet alusvaatteet. Valitsin itselleni nudet Tulle Cup Bra’t* ja niihin sopivat Tulle Tangat*. Ah niin seksikästä, mutta oikeasti naiset, tuo oli ehdottomasti paras päätökseni pitkään aikaan!

Nudet alusvaatteet, jotka eivät todellakaan kuulla läpi yhtään mistään ja istuvat päälle enemmän kuin täydellisesti, ovat pelastaneet kesäpukeutumiseni kokonaan! Olen kesän aikana jopa hankkinut valkoisen hameen, kauan haaveilemani valkoisen mekon, sekä viimeisimpänä hankintana kuvissa esiintyvät valkoiset farkut. Olo on ihan mielettömän vapautunut kun voi luottaa 100% siihen, että mustat olkaimet eivät vilku puseron alta, tai että mustat pikkuhousut eivät pilaa koko kaunista asua.

Naiset! Jos haluatte elämäänne helpotusta, niin suosittelen kunnollisiin, täydellisesti ihon sävyyn sopiviin alusvaatteisiin satsaamista. Olen ostanut settiin jo kahdet pöksyt lisää, pukeudun nimittäin innoissani valkoiseen nykyään joka päivä.

*****

This summer I found a perfect match to go with all the white clothes and see-through dresses. Wolford’s nude Tulle underwear is a must to every girls wardrobe. They make dressing up so much easier and much more fun. Tulle undies really made my summer. I even bought white jeans that I have never had before!

0

(4) Kommentit

 1. Jenni says:

  Tuo laukku on TÄYDELLINEN!!! En voi lakata tuijottamasta tuota laukkua. ??? Täydellinen!!!!!

  1. Nina says:

   Hih, kiitos Jenni. Niin minustakin! 🙂

 2. Kannatetaan! Itse koin saman ”valaistumisen” kesän alussa. On vaan niin paljon kivempi pukea esim. valkoinen t-paita, kun tietää, että alusvaatteet ei ainakaan kuulla läpi.

  1. Nina says:

   Juuri näin Ninni! Ihana että valaistuneita löytyy muitakin. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.