Loman viimeinen reissu

tunnetila: muistelu

parikkala1 parikkala3

Palasin tänä aamuna lomalta töihin. Loman viimeinen viikonloppu ei mennyt ihan niin kuin olin suunnitellut. Ajatuksissa oli viettää rento kesäinen viikonloppu Turussa. Tehdä ihan mitä huvittaa ja mennä sinne minne nenä näyttää. Vailla aikatauluja tai pakollista ohjelmaa.

Elämä tuo kuitenkin välillä eteen jotain ihan muuta kuin on suunniteltu. Vietimme loman viimeisen viikonlopun hautajaisissa.

Itkuinen ja tunteikas viikonloppu sai kuitenkin kauniin lopun, sillä tapasimme hautajaisten jälkeen samalla suunnalla Suomea asuvaa ystäväpariskuntaa pitkästä aikaa.

Kauniit maisemat ja tärkeät ihmiset olivat läsnä koko viikonlopun, ja toivat lohdutusta ja hyvää mieltä surun keskelle. Kaunis auringonlasku, iloiset lapset, rapsutuksia janoava suloinen koira, vilkas puheensorina, kesäisen vehreä luonto ja lämpimät muistot antoivat voimia jatkaa eteen päin uuteen viikkoon ja tulevaan syksyyn.

Ehkäpä raivaan kalenterista tilaa syksyn kiireiden keskelle ja pakenen viikonlopuksi Turkuun vähän myöhemmin. Turku on onneksi niin lähellä, että siellä viikonlopun viettoon ei kesälomaa tarvita.

0

(5) Kommentit

 1. Virpi says:

  Paljon voimia sekä menetyksestä selviytymiseen että töihin paluuseen, Nina! <3 🙂 On niin totta, ettei elämän suuntaa voi koskaan arvata. Toisinaan se on surullista, toisinaan ihanaa. Onneksi kuitenkin läheisten seura, usko elämään ja aika auttaa surusta selviytymiseen. 🙂

  Todella kauniita kuvia! Vaikka syksy on lempivuodenaikani ruskaisine puineen ja kirpeine ilmoineen (puhumattakaan usein upeasta syysmuodista!), taidetaan sittenkin saada nauttia kauniista kesäilmoista vielä hetken. Ehkäpä ennätät Turkuun pyörähtämään vielä kesäisten ilmojen helliessä. Mutta on se Turku kyllä ihana syksylläkin. 🙂 Ihanaa viikkoa sinulle! <3

  1. Nina says:

   Kiitos Virpi! Jouduin tilaamaan aamulla uuden salasanan IT-tuesta jotta pääsin koneelle. Loma oli siis tehnyt tehtävänsä ja saanut kaikki työasiat unohtumaan. 🙂

   Uskon että kesä jatkuu (alkaa??) vielä, joten aurinkoinen Aurajoen ranta siintää edelleen haaveissani. Onneksi sinne ehtii helposti toistekin.

   Ihanaa viikkoa sinullekin Virpi! <3

 2. Turkuun saa aina tulla ♥ 🙂 tämä on ihana paikka ♥

  1. Nina says:

   Sitten kun tulen Turkuun voitais käydä vaikka kahvilla! 🙂

   1. Hei käydään ihmeessä! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.