(10) Kommentit

 1. Kay says:

  Oih, tuolla on monta asukokonaisuutta, joita voisin kuvitella käyttäväni. Ehdoton suosikki tuo mokkahame ja villakangastakki <3

  1. Nina says:

   Ihan superkivoja asuja! Mun suosikkejani on kolme ensimmäistä. Ehkä just eka ja kolmas on eniten minua. Käytän niin harvoin hameita, että setuo kakkoskuvan hame ei ole ehkä niin minua, mutta sinua taas se on ihan täysin. 🙂

 2. Johanna says:

  Ihania! Ja ihan on kyllä sun näköisiä asuja.

  1. Nina says:

   No niin munkin mielestäni noi näyttää ihan minulta! 🙂

 3. Emilia says:

  Näyttää aivan sikamageelta! Viime aikoina olen kyllä löytänyt Lindexiltä asun jos toisenkin, mutta tämä yllätti nyt todella paljon. Täytyypä käydä tsekkaamassa, vaikka ei kyllä hirveä tarve syysvaatteille ole.. Kääk! Erityisesti säväytti mokkahame (koko asukokonaisuus oli kyllä erittäin jees), nahkahame ja tuo tummansinen silkkipaita. Huoh. No oli se ekakin asukokonaisuus tosi kiva.. Apua, ei näin! Just selvinnyt alennusmyyntien aiheuttamasta lovesta lompakossa..

  1. Nina says:

   Noi on ihan järjettömän hienoja!!!! Pakko käydä Lindexillä heti kun ehdin. En tiedä koska noi tulee liikkeisiin… Ja hei, talking about spending money, mä vedin luultavasti viime viikolla pohjat, eli saat shopata lisää ihan rauhassa… ???

   1. Emilia says:

    Hahaa, no totta muuten hei, törsäykset oikeutettu 😉 Mut se laukku on kyllä aivan ihana ja ymmärrän 100% miksi et voinut poistua kaupasta ilman sitä <3!! Itselleni kävi hieman samoin Célinen isomman kokoisen Trion kanssa tuossa Joulun jälkeen; uusi kevätmalliston väri oli saapunut (ja on muuten aika lähellä tuota sun laukun väriä mutta tähän hätään en muista mikä väri se tarkalleen oli) ja pakkohan se laukku oli ostaa. Itselle myös oli sekin jo aikamoinen "investointi" mutta päivääkään en ole katunut ja edelleen silittelen sitä välillä kotona tyytyväisenä. Ja paljon käyttöä takana!

    Ja hei nettikaupassa ainakin näkyi ihan pikaisella vilkaisulla joitain noista jo, eli kohtahan niitä varmaan liikkeestäkin löytyy? Eli Lindexillä tavataan 😀

    1. Nina says:

     Oih, mäkin olen vähän katsellut sitä Trioa ”sillä silmällä”, mutta nyt loppui kyllä ihan kaikkien laukkujen katselu seuraavaksi viideksi vuodeksi. 🙂 Onnea sinulle myös Célinen hankinnasta. Kiva kuulla että joku muukin on ”hairahtunut” ostoksille. 🙂

     Ai noita on jo nettikaupassa?! Jes, Lindexillä tavataan! 😀

 4. merikukka says:

  Näyttää ihan 70 luvulta. Itse tykästyin 4 asukokonaisuuteen.

  1. Nina says:

   Valitsin pressikuvista suosikkini, ja jätin ison osan TÄYSIN 70-lukuisia asuja pois postauksesta. Nyt on tarjolla niin paljon 70-lukua ettei ole tosikaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.