Valkoisiin farkkuihin totuttelu

tunnetila: hämmästys

310715_13 310715_10

jakku H&M, silkkitoppi MKOAO for BikBok, farkut Andiata,
koru SysterP*, laukku Céline, avokkaat Louboutin

310715_02310715_09 310715_06

Pääsin viime syksynä kurkkaamaan kotimaisen Andiatan tämän kevään ja kesän uutuusmallistoja jo ennakkoon. Olin ajatellut Andiatan mallistojen olevan pelkästään business-pukeutumista ja kauniita juhlamekkoja, ja yllätyin iloisesti kun hyvin leikattujen jakkupukujen lisäksi mallistossa oli myös rennompia vaatekappaleita, mm. farkkuja ja neuleita. Toki hyvin tehtyinä ja laadukkainan nekin.

Andiatan farkut näyttivät jo henkarilla roikkuessaan malliltaan hyvin päällä istuvilta, ja etenkin valkoiset farkut jäivät kaihertamaan mieltäni. Haluaisin joka kevät hankkia itselleni valkoiset farkut. Kuitenkin aina kun sovitan niitä, reiteni ja pohkeeni korostuvat valkoisessa värissä entisestään, ja saan peiliin katsoessani oksennusreaktion. En ole ymmärtänyt miten muilla valkoiset farkut näyttävät hyviltä ja kivan raikkailta, minulla ne näyttävät aina totaalisen hirveiltä.

Muutama viikko sitten kaupungilla kävellessäni huomasin Andiatan liikkeen ikkunassa Aleksilla isot ale-kyltit. Alennus oli huikeat 70%. Marssin ystäväni kanssa liikkeeseen sisään, tarkoituksenani löytää laadukas ja ajaton mekko juhlaan. Löysikin yhden mekkokaunokaisen, mutta koot olivat käyneet vähiin, ja jäljellä oleva mekko oli minulle auttamattomasti liian suuri.

Sitten muistin viime syksyisen farkkuihastukseni ja kuinka ollakaan, sovitukseen päätyivät valkoiset farkut. Pienen kakomisreaktion jälkeen suostuin tulemaan sovituskopista ulos, ja hämmästyin todella kun liikkeen myyjätär ja ystäväni alkoivat kilvan kehua farkkujen istuvuutta. Tai siis kyllä, farkut istuivat päälleni hyvin, mutta haloo, ne olivat valkoiset ja näytin paksulta. Mutten ehkä ihan niin paksulta kuin yleensä valkoisissa farkuissa näytin… Farkkujen malli oli todella hyvä ja se korosti kroppaa oikeista paikoista.

Kehut saivat minut katsomaan itseäni peilistä uusin silmin, ja niinpä niin, farkut läksivät kassan kautta, lahkeen lyhennyksen jälkeen, kanssani kotiin. Päätin ainakin yrittää totutella valkoisiin farkkuihin.

Myönnän, etten edelleenkään ole sinut peilikuvani kanssa kun jalassani on valkoiset farkut, mutta kuten kuvatkin kertovat, olen kuitenkin sinnikkäästi yrittänyt käyttää niitä. Iso aleprosentti ja poikkeuksellisen hyvin istuvat farkut saavat ihmeitä aikaan.

 

0

(6) Kommentit

 1. Tarja says:

  Voi, mä niin ymmärrän tuon kuvion valkoisten farkkujen kanssa! Minulla tuo koskee myös muutoin vaaleita farkkuja. Mutta et todellakaan näyttää tippaakaan paksulta noissa farkuissa: ne istuvat täydellisesti ja näytät erittäin hyvältä! Minulla on itsellä yhdet vajaamittaiset, valkoiset kesähousut ja tänään juuri oli tarkoitus mennä katsomaan, että löytäisinkö alesta täysmittaiset valkoiset farkut – juu, minulla on hetken jo haluttanut valkoisia farkkuja, kun ne ovat niin raikkaat ja kivat muiden päällä. Sinä olet yksi näistä himotuksen herättäjistä, sillä ihailin noita farkkujasi jo aikaisemmissa postauksissa! 🙂 Mutta katsotaanpa, mikä tilanne on sitten sovituskopissa… Istuvuus (ja mittava aleprosentti) saattaisivat saada minutkin kassalle 🙂

  1. Nina says:

   Kiitos Tarja! Ihana kuulla etten näytä mielestäsi kamalalta. 🙂

   Hei etsipä käsiisi Andiatan valkoiset farkut. Lahkeet oli tietty mulle tosi pitkät, ja kun niitä lyhentää niin malli kärsii aina (siksi mullakin nissä lahkeet käärittynä vaikka olisi sopivat lyhennyksen jälkeen), mutta malli on superhyvä. Suosittelen ainakin testaamaan.

   1. Tarja says:

    Ei kierros tuottanut tulosta… Luotan MAC:in farkkuihin ja ne istuvat aina ja lahkeet on sopivat, mutta niitäkään ei löytynyt valkoisina (netissä olisi, mutta enpä tiedä… 109 e… jos ne sitten kuitenkin tuntuu liian oudoilta…). Andiatan farkkuja ei tullut vastaan, vaikka yritin niitäkin silmäillä. Mullekin myyjä totesi, että ”ei tähän aikaan enää sopivia lahkeita saa”, mutta kun se malli tosiaan kärsii lyhentämisestä ja satun tietämään, että joistakin farkuista (esim. MAC) tosiaan saan sopivat lahkeet, niin vaikea hyväksyä tuota lyhentämisasiaa 🙂 No, mukaan tarttui sitten jo viime talvena etsimäni siistit, tummansiniset farkut – ajattelen nyt, että syksy tulee kuitenkin, niin ehkä ne oli sitten järkevä ostos 😀

    Silti… Kun katson noita sun farkkuja, niin farkkukateus kyllä vähän iskee… Jos vielä parissa liikkeessä pyörähtäisi huomenna 😀

    1. Nina says:

     Ai niin, olet aikaisemminkin kehunut minulle MACin farkkuja mutten koskaan muista testata niitä!

     Harmi ettet löytänyt etsinnöistä huolimatta valkoisia farkkuja, mutta onneksi löytyi edes hyvät farkut talveen. Minä menen kaiket talvet nykyään mustissa farkuissa, tummansinisiä minulla ei taida olla yksiäkään (paitsi liehulahjekesäfarkut). Olen kyllä etsiskellyt tummansinisiä farkkuja jo monta vuotta, mutten jostain syystä koskaan löydä mieleisiäni. Täytyy varmaankin poiketa MACissä. 🙂

     1. Tarja says:

      MAC:illa olisi ollut ihanat, valkoiset kesäfarkut, joita alkukesästä ihailin. Nilkkapituus ja vetoketjut lahkeensuussa. En tilannut, eikä niitä enää tieten ole… Täälläkin putiikista löytyi vain liian pieniä kokoja. Myöhäisherännäisenä saan siis jättää valkoisten farkkujen hankinnan ensi kesään…

      MACin farkuille vahva puoltoääni kyllä täältä. En oikeastaan enää käytä muita. Ovat sivuuttaneet entiset suosikkini Esprit aivan täysin. Talvisin käytän lähinnä mustia minäkin, välillä tummansininen on ihan kiva. Erittäin hyvin istuvat mallit ja ihana, joustava materiaali. Mulla on malleista eniten käytössä Dreams suoralla lahkeella sekä Carrie Pipe, joka on vähän kapeampi ja menee saappaiden kanssa. Nämä uusimmat on malliltaan Melanie ja täytyy todeta, että lahkeenpituus 30 on näissä jopa inan liian lyhyt :-0 Ei tullut edes mieleen, että voisin sovittaa seuraavaa lahkeen mittaa… Mutta suosittelen siis lämpimästi, jos ei vielä tullut selväksi 😀

     2. Nina says:

      Oi, noin vetoketkufarkut kuulostaa tosi kivoille! Harmi ettet onnistunut löytämään niitä.

      Kiitos suosituksista. On varmaankin pakko käydä testaamassa noita myös itselle. Olisikohan heillä vielä ale päällä…? 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.