Vahva EI! syysväsymykselle

tunnetila: ilo

voimamina

Vaikka sitä yrittäisi käännellä ja väännellä miten päin tahansa, niin on pakko myöntää, että kesä on ollut aika perseestä. Kuluneiden parin kuukauden aikana oli tarkoitus kerätä syksyn ja talven varalle aurinkoa ja energiaa jemmaan, mutta ainakin itselle se oli viileällä säällä hieman haasteellista. Onneksi sain nauttia lämmöstä pari viikkoa reissussa, muuten olisin kyllä henkisesti aika hajalla.

Parin viikon lämpöterapiasta huolimatta olen silti aika heikoilla tulevan suhteen. Esimerkiksi eilen kun olin aamulla lähdössä töihin vesisateessa, sadetakki päällä, ja kun bussia ei tullutkaan, niin tympi niin paljon että itkuinen raivokohtaus oli lähellä. Kesän jälkeen olon kuuluisi olla virkistäytynyt, eikä hermojen kuuluisi napsahdella pienestä vesisateesta.

Universumi kuitenkin järkkäilee tunnetusti asioita paremmalle tolalle, ja kun sain kutsun osallistua Green Streetin ja MT Personal Trainingin toteuttamaan kuukauden kestävään hyvinvointiin keskittyvään Voima Minä -valmennuskokonaisuuteen*, hihkuin riemusta!

Hyvinvointikuukausi alkaa 1.9. ja homma toimii seuraavasti: mukaan valmennukseen lähteneet saavat päivittäin verkon kautta valmentajilta tehtäviä ja vinkkejä, jotka liittyävt liikuntaan, ruokavalioon ja henkiseen hyvinvointiin. Aikaan ja paikkaan sitovia yhteistreenejä ei ole, eikä kukaan pakota sinua syömään kukkakaalia jos et halua.

Saat joka päivä elämänlaatuasi parantavia vinkkejä noudatettavaksesi. Kukaan ei pakota sinua mihinkään, mutta ei myöskään tee työtä puolestasi. Valmentajat vinkkaavat, sinä toteutat siihen tahtiin mikä itsestä tuntuu hyvältä. Ja mikä parasta, vinkeistä löytyy varmasti myös sellaisia, joita voit kuljettaa mukanasi vuosikymmenet ja pitää helposti yllä saavutettua hyvää oloa.

Voit osallistua kurssille missä päin Suomea tahansa, sillä valmennus tapahtuu vain verkossa. Sen mitä tunnen Green Streetin porukkaa ja valmennuksessa mukana olevaa Monnaa, olen 100% varma, että kurssin antama tsemppi ja energia on paljon enemmän mitä voisit koskaan toivoa.

Kurssi on ihan uusi juttu ja sille ilmoittautuminen alkoi tämän viikon maanantaina. Ensimmäisen viikon aikana mukaan ilmoittautuneet saavat valmennuksen hintaan 39€ (ovh. 49€). Uskoisin, että tässä on nyt parhaiten käytetyt kympit mitä tänä syksynä tulet käyttämään!

Jos haluat voida hyvin ja selättää syysväsymyksen, voit tilata valmennuksen TÄSTÄ. Hihkaiskaa minulle jos joku Teistä tulee mukaan valmennukseen. Olisi kiva päästä kokeilemaan kurssia yhdessä Teidän kanssanne!

0

(2) Kommentit

 1. Mä kans pääsin tähän kamppikseen mukaan. Innolla jo odotan alkua 🙂 Todellakin kaipaan buustia elämään 🙂
  Mahtavaa viikonloppua 🙂

  1. Nina says:

   Kiva että mukana on joku tuttu! Muakin kiinnostaa ihan älyttömästi mitä tuleman pitää. Hauska idea, joka toivottavasti saa myös jatkoa.

   Kivaa viikonloppua sinullekin Janet!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.