Haluatko nähdä miltä ihosi todellisuudessa näyttää?

tunnetila: vinkkaus

nivea_beach2

*yhteistyössä Nivea*

Sain kesälomareissullani nauttia joka päivä useita tunteja auringosta. Vaikka suojasin ihoni koko reissun ajan hyvin (makasin rannalla varjossa ja käytin koko matkan ajan aurinkovoiteita, kasvoilla suojakerrointa 50 ja vartalon iholla kertoimia 20 ja 30), niin silti huomasin saaneeni mm. otsaan pieniä pigmenttiläiskiä.

Auringosta tulevat pigmenttiläiskät ovat normaali iän tuoma kosmeettinen haitta, mutta tuon pigmenttimuutoksen myötä minua alkoi kiinnostaa miten ihoni on kaikkien näiden vuosien aikana muuttunut auringon vaikutuksesta. Kuinka ollakaan, saan vastauksen pohdintoihini ensi keskiviikkona, kun pääsen tarkastelemaan kasvojeni ihoa UV-kameran läpi. Tämä ainutlaatuinen tilaisuus tuli vastaukseksi pohdintoihini kuin tilauksesta!

Keskiviikkona, 12. elokuuta, kannattaa jokaisen oman ihonsa kunnosta kiinnostuneen suunnata Helsingin Hietalahden uimarannalle kello 11.00-18.00 välisenä aikana. Nivean kesäkampanja tarjoaa tällöin mahdollisuuden kuvauttaa kasvonsa UV-kameralla. Kamera paljastaa ihon todelliset vauriot kameraan asennettavan UV-suodattimen avulla. Tuo suodatin ikään kuin kuvaa ihon sisään ja näyttää mitä vaurioita sinne on syntynyt. Kuulostaa vähän pelottavalta, mutta haluan silti käydä paikan päällä kuvauttamassa ihoni.

nivea_beach1 nivea_beach3

Myönnän palaneeni auringossa joskus nuorempana aika monta kertaa. Etenkin selkä on kärähtänyt pari kertaa ihan kunnolla, ja olenkin tullut sen vuoksi auringon kanssa aika varovaiseksi. Kauniisti päivettynyt iho näyttää terveeltä, mutta liika on aina liikaa. Sain Nivealta Italia-Kroatia -rundille mukaan muutaman aurinkosuojatuotteen, ja pari tuotteista nousi ehdottomiksi lemppareiksi niiden toimivuuden ja käyttökelpoisuuden vuoksi.

Yllä kuvissa näkyvät Nivean lempparituotteeni. Ihoa ihanasti viilentävä Protect & Refresh Invisible Cooling Mist (SPF 30)*, Protect & Bronze Tan Activating Protecting Oil (SPF 20)* ja auringossa oleilun jälkeen käytettävä, ihoa tasapainottava ja kosteuttava After Sun -voide*. Pidän valtavasti iholle suihkutettavista tuotteista, sillä ne tuntuvat imeytyvän tavallisia voiteita nopeammin, ja ovat siksi vaivattomia. Huomasin juuri Nivean sivuilta, että heidän viilentävää After Sun voidettaan saa nyt myös spraynä. Mahtava uudistus!

Jos siis haluat kuvauttaa kasvosi UV-kameralla, tai haluat lisää tietoja juuri sinulle sopivista aurinkotuotteista, niin suosittelen tulemaan keskiviikkona Hietsuun.

Tapahtuma järjestetään säävarauksella, eli jos keskiviikkona (12.8.) sataa kaatamalla, niin Nivea tuo teltan Hietsuun toisena ajankohtana joka ilmoitetaan heidän nettisivuillaan. Toivotaan kuitenkin että keskiviikkona sää suosii ja pääsemme katsomaan miltä ihomme todellisuudessa näyttää.

Nähdään Hietsussa!

0

(2) Kommentit

  1. Jenni says:

    Ihania biitsikuvia! Mistä noi on otettu?

    1. Nina says:

      Kuvat on Pulasta, Kroatiasta. Voi että mikä ikävä sinne tulee kun katselen noita kuvia!!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.