Treenitoppi arjessa

tunnetila: tykkäys

070815_viides 070815_eka

toppi Adidas (DefShop)*, farkut Andiata, laukku Coccinelle, sandaalit Michael Kors

070815_kolmas 070815_kuudes070815_satama070815_toka 070815_kahdeksas

Jokunen vuosi sitten ujutin lenkkarit arkipukeutumiseeni. Uusi muotivillitys oli kaltaiselleni mukavuuspukeutujalle mieleen, mutta silti lenkkareiden käyttö työasuissa tai hameiden kanssa tuntui vieraalta. Nyt lenkkareiden yhdistäminen ihan kaikkeen tuntuu niin luonnolliselta, etten edes muista miksi aihe ylipäätään tuntui joskus kummalliselta.

Vedin mielessäni sporttivermerajan lenkkareihin. Muut treenivaatteet pysyivät visusti salilla tai muissa treeneissä.

Jokin aika sitten sain yhteistyön merkeissä valita DefShopista muutaman lempparijuttuni. Valitsin Adidakselta kivan topin treeneihin*, mutta kuinka ollakaan, toppi ei päätynyt salikassiin, vaan on ollut minulla arkikäytössä jo monta kertaa.

Välttelen yleensä logoja sekä näyttäviä kuoseja, mutta tässä topissa on nyt kerralla ihan kaikki. Logo, jättimäinen painatus edessä, eläinkuosi ja mitä vielä! Ja silti siitä on hetkessä kehkeytynyt yksi lempitopeistani. Hupsis!

Yhdistättekö Te treenivaatteita arkipukeutumiseen, vai onko Teillä urheiluvaatteet visusti erillään muista vaatteista?

0

(2) Kommentit

  1. pauliina says:

    kesään tollainen treenitoppikin sopii, koska samaltahan ne näyttää ne ei-treenitopitkin. ja jotenkin toi eläinkuosikin onnistuu näyttämään muulta kuin eläinkuosilta. mulle tulee nimittäin mieleen se ruskeamusta leokuosi eläinkuoseista puhuttaessa. 🙂

    1. Nina says:

      Jes, kiitos pauliina! Munkaan mielestä toi kuviointi ei ole häiritsevän eläimellinen. 🙂 Toppi on ihana ja kuten sanoit, sopii kyllä hyvin kesään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.