Kesäsäärten pelastus

tunnetila: ihastus

dermablend_body1

Tapasin jo viime kesänä uuden ihastuksen. Luulin, että kirjoitin innosta hihkuvan postauksen aiheesta jo silloin. Blogin selailu kuitenkin paljasti, että postausta ei koskaan tullutkaan. Nyt on siis vihdoin ja viimein aika esitellä myös Teille monet kesäpäiväni pelastanut tuote: Vichy Dermablend Total Body Corrective Foundation 16HR. Kyseessä on siis peittävä ja ihoa tasoittava meikkivoide vartalolle.

Olen tuskaillut satoja kertoja kesäisen ongelman edessä. Haluaisin pukeutua kesäjuhliin lyhythelmaiseen mekkoon tai hameeseen, mutta jotta asusta tulisi vähän siistimpi tai juhlavampi, lyhyiden helmojen kanssa on järkevintä laittaa jalkaan sukkahousut. Harvalla meistä on täydellisen sileät sääret, joten sukkahousuilla saa kivasti ihon pintaa tasaisemman sävyiseksi ja pahimmat selluliitit piiloon. Sukkahousut, vaikka olisivat kuinka ohuet tahansa, ovat kuitenkin lähes poikkeuksetta hiostavat ja epämiellyttävät lämpimässä kesäsäässä.

Viime kesänä löysin ratkaisun tähän ongelmaan. Meikkaan sääret Dermablendin Total Body -meikkivoiteella* ja voin juhlia lyhyissäkin helmoissa vailla huolen häivää!

dermablend_body2

Tuote toimii oikeasti ihan käsittämättömän hyvin. Ihosta tulee meikkivoiteen avulla tasaisen värinen ja se näyttää huomattavasti sileämmältä. Selluliittia voide ei tietenkään poista tai kokonaan hävitä, mutta kun ihon sävy tasoittuu, ei röpelöinen selluliittikään näytä enää yhtään niin pahalta kuin kalmankalpeassa kirjavassa ihossa.

Meikkivoide on vedenkestävä, ja olen testannut sitä mm. uimarannalla ja ulkona treenatessa. Myönnän olevani turhamainen ja typerä, mutta selluliitti on minulle niin iso ongelma, että jätän sen vuoksi lyhyet helmat tai minishortsit kaupan hyllylle tai kaapin pohjalle, oli ulkona miten kuuma tahansa. Itsetunto rannalla bikineissä oli vartalomeikkivoiteen kanssa huomattavasti parempi mitä normaalisti, ja helteisellä lenkkipolulla lyhyissä shortseissa juostessani kiitin voiteen olemassaolosta. Oli ihana tuntea vilvoittava tuuli reisissä asti kun kerrankin uskalsin jättää pitkät juoksutrikoot kotiin.

Vartalomeikkivoiteen ainut haaste on sen saaminen pois iholta. Voiteen ollessa vedenkestävä suihkusaippuan tulisi olla öljypohjainen. Tavallisilla suihkusaippuoilla voide ei hievahda mihinkään. Ensimmäistä kertaa voidetta jaloissa käytettyäni ihmettelin, miten sääreni ovat kauniin sileät vielä kolme päivää voiteen laittamisesta. Sitten tajusin että hemmetti, voidehan ei ole hievahtanut mihinkään vaikka olen käynyt suihkussa joka päivä! Nykyään voidetta käyttäessäni poistan sen ensin meikinpoistoaineella, ja vasta sen jälkeen käyn suihkussa ja käytän tavallista suihkusaippuaa.

Jos olette painineet saman sukkahousu- tai selluliittidilemman kanssa kuin minäkin, suosittelen todella lämpimästi testaamaan Dermablendin vartalomeikkivoidetta. Oma elämäni on ainakin helpottunut voiteen avulla huomattavasti!

0

(7) Kommentit

 1. Johanna says:

  Kiitos vinkistä, tätä tuotetta olen kaivannut! Viikonloppuna on tiedossa isot sukujuhlat ja olen jo kipuillut sukkahousuajatuksen kanssa. Ehkä nyt ei tarvitse. 😉

  1. Nina says:

   Suosittelen testaamaan tätä! On ihan luottotuotteeni nykyään.

 2. Marita says:

  Mites hyvin tämä peittää esim tummat suonikohjut? Tykkääsin hirviästi polvipituusista hameista mutta,, vaivaa ja häirittee niin vietävästi nuo että ei pysty ?

  1. Nina says:

   Luulen että jos suonikohjut on ainoastaan tummia niin tämä kyllä peittää ne aika hyvin, mutta jos ne on kovin pinnassa, niin sellaista tämä ei peitä. Mutta parantaa tilannetta ihan varmasti! Kannattaa testata, en usko että petyt. 🙂

 3. Riikka says:

  Hei! Törmäsin tähän postauksene juuri ja klikkasin linkkiä tuotteeseen. Näyttää siltä että tuote olisi muuttunut, osaatko sanoa mikä tällä hetkellä olisi Vichylla vastaava tuote?
  Kiitos 🙂
  -Riikka

 4. Riikka says:

  Hei!
  Mikä mahtaa tätä nykyä olla Vichylla vastaava tuote…?

  1. Moi Riikka! En tiedä onko Vichyllä tällä hetkellä vastaavaa tuotetta, mutta ainakin Vita Liberatalla on Body Blur, joka on tosi hyvä!! Lopputulos on superluonnollinen ja tosi kaunis, mutta peittävyys ei ole niin mattainen kuin tässä. Kannattaa testata tuota Vita Liberataa, jos tätä ei ole enää olemassa. http://www.vitaliberata.fi/tuotteet/body-blur-itseruskettava-glow-latte-light/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.