Uusi kone tulossa ja tyvikasvu peitossa

tunnetila: hauskuus

image

Pikainen hei näin iPadin välityksellä!

Jee jee jee, uusi kone on nyt tilattu! Helsingistä kyseiset koneet oli myyty loppuun, joten tilaus tehtiin Pirkkalasta. Olen uudesta koneesta superinnoissani, mutta yhtä asiaa en oikein ymmärrä. Miten ihmeessä koneen toimitusaika Pirkkalasta Helsinkiin voi olla 14-16 vrk? Kävellenkin olisin nopeammin perillä… No mutta, toivottavasti odotus palkitaan ja uusi kone on yhtä ihana kuin ex-kumppanini.

Olen ollut koneen valinnan ja muiden juttujen vuoksi viime päivinä hyvin kiireinen. Mm. eilen vietin epätodellisimman ja hämmentävimmän päivän miesmuistiin. Päivän pääosaa esitti kotimaisen Biozellin uusi huipputuote, sävyttävä tyvispray.

Sävyttävä tyvispray toimii kuten kuivashampoo. Se freesaa hiuksia ja kohottaa tyveä, mutta samalla myös peittää tyvikasvun. Jep, luit oikein, peittää myös tyvikasvun, ja tekee sen täydellisesti. Ja kyllä, tuote peittää myös harmaat hiukset. Koko tyvikasvu peittyy parilla suihkauksella ja väri lähtee pois seuraavassa pesussa.

Olen hyvin innoissani siitä, että pääsin testaamaan tuotetta ensimmäisten joukossa. Uutuustuote on saatu CityMarketeihin tällä viikolla, ja muihin päivittäistavaraketjuihin se on tulossa syyskuun alussa. Tällä hetkellä valikoimissa on kolme sävyä: Dark Brown, Light Brown ja Intensive Red. Vaaleille hiuksille on myös tulossa oma tuotteensa viimeistään ensi kevääseen mennessä.

Tuote on täydellinen juuri siihen kaikille tuttuun tilanteeseen, jolloin huomaa hiuksissaan kammottavan tyvikasvun, varaa ajan kampaajalle ja saa ajan vasta kolmen viikon päähän. Ensiapua hiuskriiseihin saa siis nykyään helposti purkista. Suosittelen testaamaan!

0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.