Reppujen aateliaa

tunnetila: ihastus

280615_kuudes

Makuuhuoneen kaapin päällä majailee laukkujen ruhtinatar, kaunein ja tyylikkäin laukku mitä olen koskaan nähnyt. Siinä se nököttää, päivästä toiseen. Ja minä, homssuinen kesätyttö, nappaan lähes joka kerta ulos lähtiessäni selkääni repun.

Jos Celinén laukku on minulle käsilaukkujen aateliaa, ja Rimowan matkalaukut edustavat matkalaukkujen kuninkaallisia, niin reppujen kiistattomaksi johtotähdeksi on kuluneen kevään ja kesän aikana noussut Haglöfsin Tight Rugged 13-reppu*.

280615_kymppi280615_viides280615_seiska

Repun istuvuus selkään on huippuluokkaa. Leveät ja pehmustetut olkaimet takaavat ettei reppu hankaa tai hierrä, oli reppuun ladattu miten paljon painoa tahansa. Taskuja löytyy lähes jokaiseen tarpeeseen ja repun säätömahdollisuudet ovat erinomaiset. Läppäri sujahtaa helposti omaan taskuunsa ja eikä käsitellystä kankaasta mene vesi läpi. Myös repun ulkonäkö on kaupunkikelpoinen, retroväri (leijonankeltainen) on täydellinen ja väri sopii, hämmentävää kyllä, oikeastaan kaiken kanssa.

Oli asuna sitten salikamat tai siistimpi jakku, reppu ei näytä koskaan selässä pahalta tai täysin asuun sopimattomalta. Se on tarvittaessa sporttinen, tarvittaessa trendikäs city-asuste. Ja mikä parasta, täydellisen repun saa itselleen alle satasella. Käyttösuhde taitaa olla himpun verran parempi mitä kaapin päällä nököttävällä Celinéllä…

0

(6) Kommentit

 1. Haglöfsin reput on ihan parhaita! Oon kadehtinut poikaystäväni iänkaiken vanhaa reppua, joka istuu selkään kuin valettu. Kiitos kun linkkasit tästä tyylikkäästä väristä, joko tällainen tai musta mun tarvii hankkia koulurepuksi! 🙂

  1. Nina says:

   Kiva Elisa että sait tästä vinkin koulurepuksi! Kuten tiedät, valitsen yleensä AINA mustan värin ihan kaikesta. Tässä repussa ihastuin kuitenkin heti hieman vanhanaikaiseen retroväriin, enkä ole katunut valintaani kertaakaan. Tiedän jo pari ihmistä, jotka ovat repun selässäni nähtyään käyneet ostamassa itselleen omansa, ja juuri tässä värissä. 🙂

 2. Näyttää kyllä todella hyvältä!

  1. Nina says:

   Eikö Marina näytäkin?! Ja kun kaikki remmit laittaa kunnolla kiinni, niin reppu istuu selkään todella hyvin. Selkäpuolella on myös hyvät pehmikkeet jotka tukevat selkää ja asentoa. 10 pisteen reppu! 🙂

 3. LiisaM says:

  Mulla on 11-vuotias Haglöfs Tight medium, joka toivottavasti kestää vielä vuosia. En nyt ihan päivittäin sitä käytä, mutta useita kertoja viikossa kuitenkin. Onneksi väri on vieläkin ihan mieleinen. Tällä kokemuksella uskallan luvata sinulle ja repullesi useita yhteisiä vuosia.

  1. Nina says:

   Mahtavaa kuulla, kiitos LiisaM! Minustakin tuo reppu tuntuu niin tukevalta ja hyvin tehdyltä, että en usko sen menevän rikki helposti. Ihana löytää kestäviä ja kivoja tuotteita arkeen. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.