Syyskuun alun kiireet

tunnetila: ai mikä kiire

Stocka92015_3

Syyskuun alku on aina kiireinen. Ihmiset palaavat lomilta töihin ja hommat alkavat rullata vauhdilla eteenpäin. Opinnot jatkuvat ja blogimaailma alkaa kuhista uusien lanseerausten ja erinäisten avajaisten muodossa.

Viimeisille parille viikolle on ensimmäisten luentojen lisäksi osunut mm. Stockan Brooklyn -henkinen muotinäytös ja kampanjalanseeraus (kuva yllä näytöksestä), H&M Beauty -kosmetiikkakonseptin lanseeraus, kahden ravintolan, Ravintola Linnankellarin ja Chalupan, avajaiset, Leviksen uuden 700-series naistenmalliston lanseeraus, 2OR+BYYAT lippulaivaliikkeen avajaiset, AW15 KappAhl Vintage Stories -malliston esittely, Gloria -lehden vuosittain järjestettävä huikea muotinäytös, BikBok Forumin uuden liikkeen avajaiset jne jne jne.

Kivaa ohjelmaa ja uusia tuulia olisi ollut tarjolla joka illalle, mutta minä olen (Stockmann-iltaa lukuunottamatta) raahustanut joka ilta suoraan töistä kotiin tai luennolle. Olen käynyt kodin lisäksi ainoastaan salilla hakemassa lisää voimia arkeen ja liikkuvuutta selkään. Tylsää juu, mutta toisaalta on tehnyt ihan hyvää vähän nollata elämää ja vetää kalenterista suosiolla yli kaikki ylimääräinen.

Selkäni voi jo muuten paremmin kuin pari vajaat pari viikkoa sitten, mutta istuminen on edelleen kivuliasta. Kun seisot päivän aikana töissä kahdeksan tuntia koneen äärellä, niin sitä on kuulkaa aika puhki kun pääsee kotiin.

Kävin muuten pari päivää sitten hieman hoidattamassa selkääni ja palaan tuohon kokemukseen myöhemmin. Sen voin kertoa, että hoidon aikana ei tuntunut juuri miltään, mutta hoidon jälkeen kävelin päin seinää, hoipertelin kadulla minne sattuu ja sopersin puhelimessa itkun ja naurunsekaista siansaksaa. Aikamoinen kokemus! Arvaako joku missä kävin?

Kuva Stockmann

0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.