Syksyn ensimmäinen asu

tunnetila: syksyinen

040915_5040915_1
takki H&M Conscious*, college Arela, farkut Cubus,
laukku Celiné, lenkkarit Adidas (Def-Shop)*

040915_7 040915_2 040915_6040915_4

Takki on kaivettu kaapista (jossa se ehti olla ehkä kuukauden, kiitos kesä…) ja jalassa selkävaivaisella on pehmeimmät lenkkarit mitä kenkähyllystä löytyi. Se on syksy nyt!

Normaalisti syksy tuo kivaa vaihtelua kesän jälkeiseen pukeutumiseen, mutta tänä vuonna täytyy sanoa, että voisin ihan hyvin jatkaa t-paidassa ulkona huitelua vaikka vielä muutaman kuukauden. Selälle tosin tekee hyvää lättänäespadrillojen vaihtuminen pehmeisiin mutta silti tukeviin lenkkareihin, mutta muuten haluaisin vielä olla pukeutumisessani vapaa kuin Ellun kanat. Tosin taitavat ne kanatkin joutua syksyn tullen sisälle. Voi reppanat.

Lokakuussa kutsuu Berliini. Minkähänlainen sää siellä on? Toisaalta ihan sama. Berliini on aina Berliini, satoi, paistoi tai myrskysi. Ja jos ihan rehellisiä ollaan, niin mitä surkeampi sää, sen ahkerammin tulee luultavasti opiskeltua. Viime kesänä +30 asteen helteet tekivät tukholmalaisessa luokkahuoneessa istumisen aika tukalaksi, ja kotitehtävien teosta Vanadisbadetissa ei välillä tullut mitään. Uiminen kiinnosti huomattavasti enemmän kuin kieliopin pänttääminen.

Mutta nyt ainakin muutama viikko mennään vielä (kohta ei enää niin) valkoisilla lenkkareilla kevyen takin helma lepattaen! Joko Te olette vaihtaneet kesävaatteet hieman syksyisempiin tamineisiin?

Kiitos kuvista Johanna!

0

(4) Kommentit

 1. Tarja says:

  Ihana asu! Nuo lenkkarit – vau! Upeat!

  Ja ei, en ole vaihtanut vaatteita syksyisempiin. Enkä laittanut sukkia. Tänään aamulla oli jotain 4 astetta ja iltapäivällä sitten varmaan +18. Palelen mieluummina amulla ja leikin kesää iltapäivällä 🙂

  Mukavaa viikonloppua!

  1. Nina says:

   Kiitos Tarja, kiva kuulla että tykkäät asusta! Noi lenkkarit on ihanat, ja ovat tehneet mun selälleni selkeästi hyvää. Rakastan espadrilloja, mutta harmittaa kun ne eivät ole niitä kaikista ergonomisimpia kenkiä ja rasittavat myös huonoa polveani. Plääh!

   Tämä viikonloppu on kyllä ollut taas ihanan lämmin. Ei ole takkia tarvittu.

   Kivaa viikonlopun jatkoa sinullekin Tarja!

 2. Piti vaan tulla tätäkin kautta vielä moikkailemaan, ja kiittämään kivasta juttutuokiosta tänään Polhemilla. Oli mukava tutustua! Kivaa viikkaria. 🙂

  1. Nina says:

   Ihanaa Taru että tulit kommentoimaan! Harmitti kun en muistanut kysyä mitä blogia kirjoitat. Oli tosi kiva tutustua! Toivottavasti nähdään taas! Ihanaa viikonloppua sinullekin!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.