Tuliaiset Rovinjista

tunnetila: tykkäys

profumodirovigno1

Kuten jo kerroin, en shoppaillut kesälomareissullamme juuri lainkaan. Hameen ostin kun vaatteet loppuivat kesken, mutta muuten en edes käynyt kaupoissa. Paitsi yhdessä butiikissa, joka olikin sitten ihanin kaikista!

Olimme matkustaneet jo puolitoista viikkoa ja takana oli Venetsia, Trieste ja kolme päivää Rovinjissa, enkä ollut vielä ostanut itselleni yhtään matkamuistoa. Rovinj oli kuitenkin paikkana niin upea, että sieltä päätin ostaa itselleni muistoksi jotain ihanaa. Ja kuinka ollakaan, Rovinjin vanhoilla mukulakivikujilla törmäsin iki-ihanaan butiikkiin nimeltä, Profumo di Rovigno.

profumodirovigno2 profumodirovigno3 profumodirovigno4 profumodirovigno5

Tuoksuja, saippuoita, pyyhkeitä sekä muita ihania tuotteita pursuava butiikki näytti niin houkuttelevalta, että sinne oli pakko astua sisään. Lähempi tarkastelu sai ihastumaan butiikin valikoimaan totaalisesti, ja mukaan läksi muutama hyvin viehättävä matkamuisto. Matkalaukkuun päätyivät puuvillainen, hyvin ylellinen ja elegantti kultalangoin somistettu suuri rantapyyhe, tuoksupussi vaatekomeroon, sekä kesäistä fiilistä ilmoille tuova huonetuoksu Walking on the Sunny Beach.

Huonetuoksuja oli useita ihania, mutta tämä tuoksu valloitti minut jo nimellään.  Jos tuoksun nimi on Walking on the Sunny Beach, se on ostettu maailman kauneimmasta pikkukaupasta, paahteisessa helteessä kylpevästä idyllisestä postikorttimaisesta kaupungista, ja jos sen tuoksupohjana on käytetty vaniljaa ja kookosta, niin eiköhän siinä ole silloin kaikki elementit kohdallaan!

En ole vielä korkannut diffuuseria käyttöön. Ajattelin odottaa pakkasia ja niitä hetkiä, kun jo pelkkä ajatus auringosta ja kuumasta kesäpäivästä pitää minut järjissään.

Profumo di Rovigno
Carera 45-47, 52210 Rovinj

0

(2) Kommentit

  1. Hurmaava ostos! Ja varmasti tuo lämpöä ja aurinkoa kotiin siinä vaiheessa, kun ne pakkaset paukkuvat ikkunan takana. <3

    1. Nina says:

      Eikö olekin Noora?! Juuri noita päiviä varten nuo tuliaiset itselleni ostin. Piristää varmasti pimeinä talvipäivinä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.