Hehku kauneuteen

tunnetila: ihastus

MaryCohr hoito1

Kerroin hetki sitten saaneeni kosmetologi Kirsi Haapasalmelta kullanarvoisen terveysvinkin: penisiliiniallergikko voi olla yliherkkä myös pakurikäävälle. Nyt on minun vuoroni altaa kullanarvoinen kauneusvinkki Teille kaikille: suosittelen käymään kasvohoidossa kesän jälkeen. Kesän jälkeen jos koskaan iho tarvitsee kosteutusta ja mahdollisuutta uudistua talven viimoja vastaan.

Kävin kesällä tutustumassa kosmetologi Kirsi Haapasalmen uuteen kauneushoitolaan Hehku kauneuteen (Hämeentie 26) ja pääsin testaamaan yhtä ranskalaisen Mary Cohrin kasvohoidoista*.

Minulle valittu hoito oli CatioVital -kaksoisionisaatiohoito, ja hoito-ohjelmaksi minulle valittiin vaalentava hoito jota käytetään pigmenttiläiskille sekä ihon kirkastamiseen. Näin kesän jälkeen juuri tämä hoito voisi olla suositeltava, sillä ainakin itselleni aurinko sai aikaan otsaan hieman pigmenttiläiskiä. Oma hoitonsa on myös auringonotonjälkeiselle iholle.

MaryCohr hoito2MaryCohr hoito4MaryCohr hoito3

Vaalentavassa hoidossa iho syväpuhdistetaan ensin lämpönaamiolla. Sen jälkeen kirkastavat (C-vitamiini) ja vaalentavat (melanoxyl) aktiiviaineet imeytetään ihoon kaksoisionisaatiolla. Imeyttämisessä käytetään apuna heikkoa sähkövirtaa, joka ei kuitenkaan tunnu kasvoilla juuri miltään. Lopuksi kasvot ja decoltee hierotaan eteerisellä öljyllä.

Hoito oli todella miellyttävä ja olisin varmasti nukahtanut jollen olisi innoissani kysellyt Kirsiltä koko ajan sähkövirran käytöstä ja muista minulle uusista asioista. Hoitoon kuului myös valinnainen pää- tai jalkahieronta, ja valitsemani jalkahieronnan aikana hiljenin vihdoin hetkeksi ja vetelin autuaasti sikeitä.

Huomasin hoidon tulokset ihollani heti kun katsoin kotona peiliin. Olen kärsinyt ikävistä iho-ongelmista viime talvesta lähtien, ja kasvojeni iholla on paljon punaisia finnien jättämiä jälkiä. Nuo jäljet vaalenivat hoidossa selvästi.

Suosittelen lämmöllä Kirsiä ja Hehku kauneuteen -hoitolaa. Ranskan myydyin luonnonmukainen ihonhoitosarja Mary Cohr on myös testaamisen arvoinen. Omat tuotteensa ja hoitonsa kun löytyy jokaiselle ihotyypille.

0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.