Valoa syksyyn

tunnetila: tykkäys

sinnerlig_lamp2

Muistatteko kun kerroin Ikean #kutsusyömään -tilaisuudessa ihastuneeni sisustusmateriaalina korkkiin? Brittiläisen Ilse Crawfordin kanssa yhtestyössä tehty Sinnerlig -mallisto oli todella toimiva ja täynnä kivoja tuotteita. Yksi kivoista korkkia sisältäneistä tuoteuutuuksista oli Sinnerlig -sarjan valaisin.

Olen kaivannut olohuoneeseemme kattovalaisimen lisäksi pientä valoa joka loisi tunnelmaa, mutta toimisi myös valonlähteenä iltojen pimentyessä. Sinnerlig vaikutti heti sen nähtyäni oikein passelilta vaihtoehdolta kotimme uudeksi valaisimeksi, ja pistin sen tuotetiedot muistiin korvan taakse.

sinnerlig_lamp1

Kuinka ollakaan, kaikkien Ikean #kutsusyömään -tilaisuudesta twiitanneiden kesken arvottiin kaksi Sinnerlig -valaisinta, ja hip hei, voittamani valaisin* luo nyt tunnelmaa ja tuo kaivattua valoa olohuoneessamme.

Kiitos vielä Ikea! Virallisesti pöytälampuksi tarkoitettu valaisin löysi paikkansa olohuoneemme lattialta, ja on pimentyneinä iltoina päässyt jo tositoimiin. Lampusta tulee todella kaunis valo!

Täytyypä muuten joku ilta nousta sohvalta viltin alta ja napsaista muutama kuva olohuoneestamme iltavalaistuksessa. Siinä tuon lampun henki tulee vasta oikeasti esille.

0

(2) Kommentit

  1. Emilia says:

    Oijoi, tuo lamppu on niin kaunis ja sopii teille aivan mahdottoman hyvin! Jollakin taas ollut mieletön tsäkä, hyvä sä :*

    1. Nina says:

      Jee, hyvä mä! Ilahduin kyllä kun onnetar sanoi minun nimeni! 🙂 Lamppu sopii sekalaiseen sisustukseemme kuin nenä päähän ja tuli todella tarpeeseen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.