Hiustesi hyvinvointiin

tunnetila: tykkäys

biorion

Sain neljä kuukautta sitten testattavakseni uuden ratkaisumallin hiusongelmiini. Runsaasti biotiinia ja muita hiuksille tarpeellisia rakennusaineita sisältävät Biorion -kapselit* tulivat harvenevan kuontaloni pelastustalkoisiin.

Aikaa kului neljä kuukautta, otin yhden Biorion -kapselin päivässä. Hiustenlähtö lakkasi, lattiakaivo ei ollut hiustenpesun jälkeen enää tukossa, ja uutta hiusta on puskenut esille mukavaa tahtia. Olen tämänhetkiseen hiustilanteeseeni erittäin tyytyväinen.

Uskon hiustenlähdön johtuneen pääosin hormoneista, ja lopetin siksi e-pillereiden syömisen viime syksynä. Myös tuo hormonaalisen tasapainon palautuminen on varmasti tehnyt osansa hiusteni vahvistumiseen, mutta uskon myös Biorionin toimineen prosessissa hyvänä boostaajaana.

Biorionilta on tullut sittemmin markkinoille myös shampoo, jota ajattelin testata ihan yksinään nyt, kun neljän kuukauden kapselikuuri on syöty.

Ihmeitä on turha odottaa tapahtuvaksi viikossa, eikä edes parissa kuukaudessa hiustenkasvu pääse vielä toivottuun vauhtiin. Mutta kun muistaa ottaa yhden kapselin päivässä neljän kuukauden ajan, niin ainakin minulla kuuluu hiusrintamalle juuri nyt oikein hyvää!

biorion2biorion3 biorion4

0

(6) Kommentit

 1. Nina says:

  Lisäys postaukseen! Sain heti tuotteista hintakyselyn. Hintaa 60kpl pakkauksella on alle 40€, eli myös tuotteen hinta oli itselleni positiivinen yllätys.

 2. Maria says:

  Onko sinulla luonnonkiharat hiukset tai miten kiharrat ne? Luin näitä hiuspostauksia taaksepäin ja toukokuun ’Kikkarapää’ postauksessa kerroit, että kiharrat hiukset pesun jälkeen. Kerro miten teet noin hyvät luonnollisen näköiset kiharat. Itselläni on jonkin verran luonnostaa kihartuvat ja saan niitä aikaiseksi vain kuivan ja sotkuisen näköisen pehkon tai kihartimien kanssa liian tiukan kiharan.

  1. Nina says:

   Minulla on luonnostaan hieman taipuisat hiukset, mutta omistan myös maailman parhaan kihartimen. 🙂 Olen tehnyt aiheesta postauksen, mutta postaus on sen verran vanhempi, että siitä on taas kuvat kadonneet. 🙁 Päivitän postauksen illalla kotona ja laitan sinulle siihen linkin. 🙂

   1. Nina says:

    Moikka taas Maria! Täältä löyyy kiharrinvinkki joka kannattaa ottaa vakavaan harkintaan. 🙂 https://ninantunnetila.fi/2014/03/24/kuontalo-kuosiin/

 3. pauliina says:

  noi on hyviä! itse söin 4 kk kuurin alkuvuodesta ja uutta hiusta alkoi puskemaan. pidin kahden kk tauon (pidempää en uskaltanut) ja nyt on meneillään uusi 4 kk:n satsi mikä riittää ensi kuun loppuun. mietin pitäisinkö taas 2 kk väliä ja sitten taas tammikuussa aloittaisi seuraavan kuurin vai söisinkö niitä tauotta.
  minä olen kyllä saanut putsata hiuksia lattiakaivosta vanhaan malliin mutta ei se ole niin pelottavaa kun uutta tulee tilalle! 🙂
  mulla nämä on toimineet paremmin kuin muut testaamani tukkatabletit. esim apteekin biotiini, hair volume ja mitä näitä nyt on tullut kokeiltuakaan.

  1. Nina says:

   Oi miten mahtava kuulla että nämä ovat auttaneet sinuakin hiusongelmassasi! En siis kuvittele omiani. 🙂

   Minä sain testiin heti putkeen toista tuotetta ja aloitin sen toissapäivänä. Vähän jännittää mitä tapahtuu…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.