Kashmirviltin aika

tunnetila: tykkäys

viltti3

Tassuttelin muutaman päivän hiljakseen kotona selkäkipuisena. Olen tottunut kesän aikana kotona ollessani pitämään aina ikkunoita auki. Kotona vietettyjen päivien aikana huomasin, että mikäli haluan pitää ikkunaa edelleen auki, kannattaa jalkaan varata villasukat ja ottaa sohvalle kaveriksi lämmin torkkupeitto. Ulkoa nimittäin puhalsi sellainen syystuuli, että varpaita paleli ja kipeä selkä kaipasi lämmikettä.

Minulla on kaksi Missoni Homen vilttiä, joista molemmista tykkään superpaljon. Hieman paksumpi viltti saa maata edelleen sohvan selkämyksellä ja odotella kylmempiä säitä. Kuvien ohuempi, villaa ja kashmiria sisältävä torkkupeitto, on näille alkusyksyn kirpeille säille juuri passeli.

viltti1viltti4

Maailma on täynnä kauniita vilttejä ja niitä tekisi mieli jatkuvasti ostaa lisää. Nämä Missoni Homen torkkupeitot ovat kuitenkin (peijoonit) niin laadukkaita, että eivät mene käytössä miksikään. Onneksi tykkään niistä yhä muutaman vuoden käytön jälkeen kuin hullu puurosta, enkä kaipaa vaihtelua. Tosin ei kai pari uutta vilttiä koskaan pahaa tekisi… Talvikin on tulossa ja kaikkea…

0

(2) Kommentit

  1. pauliina says:

    ihana viltti! heti alkoi tekemään mieli mennä päiväunille. vaikka multa (vielä) missonin viltti puuttuukin. 🙂

    1. Nina says:

      Kaikki viltit on ihania ja houkuttelevat päiväunille, mutta Missonit on vielä extraihania. 😉 En ole tällä viikolla päässyt millään ylös sängystä ja olen kaikki päivät ihan poikki. Viltin katsominen saa siis itsenikin haaveilemaan päiväunista. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.