Vaaleanpunaista syksyyn

tunnetila: tyytyväisyys

130915_2130915_3

pusero Garcia Jeans*, huivi Becksöndergaard*, farkut Mango,
laukku Céline, sandaalit Tamaris

130915_4 130915_1 130915_5

Sain kesällä valita Garcia Jeansilta muutaman suosikkivaatteeni, ja yksi valinnoistani oli kuvien vaaleanpunainen paitapusero*. Vierastin ensin vähän paidan väriä, mutta kuten paidan ryppyisyysastesta (köhöm…) voi päätellä, olen käyttänyt sitä ihan älyttömästi!

Saan joka kerta kehuja kun olen pukeutunut tuohon vaaleanpunaiseen paitaan, ja oma olokin on kauniiseen puseroon pukeutuessa jotenkin spesiaali. Paita kaunistaa ihon sävyä ja piristää muuten tummaa pukeutumistani.

Punaisen eri sävyt miellyttävät minua tänä syksynä selvästi. Onneksi niitä on juuri nyt paljon tarjolla. Ja vuosia vanhat levarifarkut, ne ovat olleet tämän alkusyksyn lempparit!

Kiitos kuvista Johanna!

0

(10) Kommentit

  1. miumau says:

    Ihanat vaatteet!!

    1. Nina says:

      Kiitos miumau! Minulla on vain yksi ongelma… Farkuissa on niin pitkät lahkeet, että voin käyttää näitä ainoastaan kesäsandaaleiden kanssa. Kiilapohjasandaalit ovat ainoat kengät, joissa farkkujen lahkeet ei laahaa maata. Nyt alkaa olla jo niin viileää, että kesäkengät ei riitä. Pöh! Olen kerran yrittänyt lyhentää farkkuja mutta ne ei näyttäneet enää sen jälkeen niin kivoilta.

  2. pauliina says:

    ei kannatakaan lyhentää, tulee oikein kilometrikoivet noilla farkuilla! nätit vaatteet taas.

    1. Nina says:

      Kiitos pauliina! No juuri nuo kilometrikoivet on parasta noissa farkuissa, mutta mitä ihmeen kenkiä minä käytän niiden kanssa jatkossa?! Mistä löytyy noin korkeakorkoiset nilkkurit joilla jaksaisin kävellä?? Olen ihan liian mukavuudenhaluinen. 🙂

  3. Ellu says:

    On todella onnistunut asukokonaisuus! Ihanan värinen tuo pusero ja tosi hyvän näköiset farkut! Älä vaan lyhennä lahkeita. Ja huivi on ihan piste iin päälle!

    1. Nina says:

      Voi kiitos Ellu! Ihana kuulla että monia miellyttää myös tällainen asu joka ei ole ihan sitä minun arkisinta (vrt. mustaa ja valkoista :)) pukeutumista. 🙂

  4. Jenni says:

    Ihana asu! Asun värimaailma sopii muuten täydellisesti tuon kuvauspaikan seinän sävyyn. 🙂

    1. Nina says:

      Heh, naureskeltiin kuvaajan kanssa samaa kun bongattiin tuo kuvauspaikka. Hauska että joku muukin kiinnitti siihen huomiota. 🙂

  5. merikukka says:

    Tyylikäs kokonaisuus! Ihanat korkeavyötäröiset housut!

    1. Nina says:

      Kiitos merikukka! Ostin housut varmaan neljä vuotta sitten, ja ne vaan ovat jotenkin aina ajankohtaiset. Hyvä ostos. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.