Joogaa Berliinissä

tunnetila: tyytyväisyys

yoogaia

Ostin vuodenvaihteessa vuoden jäsenyyden Yoogaiaan, supermahtavaan kotimaiseen verkkopalveluun, joka mahdollistaa ohjatun joogaamisen missä tahansa missä on verkkoyhteys.

Testasin Yoogaiaa ensimmäistä kertaa vuosi sitten kun palvelu lanseerattiin. Tykkäsin konseptista ja testailun jälkeen ostin jäsenyyden kerralla koko vuodeksi. Alkuvuoden jaksoin joogailla ahkerasti, mutta kevään edetessä aloin kaivata takaisin kuntosalille. Lopulta hinku salille vei voiton, ja otin taas jäsenyyden lempipaikkaani Helsingissä, Kämp Span salille.

Olen keväästä asti käynyt salilla ahkerasti, ja sali-innostuksen myötä Yoogaian jäsenyys on päässyt unohtumaan kokonaan. Berliiniin lähtiessäni laitoin salikortin tauolle ja mietin miten saisin pidettyä kuntoani yllä reissussa. Muistin Yoogaian jäsenyyden ja pakkasin saman tien matkalaukkuun mukaan joogamaton.

Nyt olen joogaillut täällä Berliinissä joka päivä, ja täytyy taas todeta, että Yoogaia on ihan loistava palvelu! Ei ihme että se voitti ”Vuoden 2014 liikuntatuote” -tittelin.

Ja arvatkaa mikä on parasta? Kotimainen palvelu on levinnyt jo niin laajalle, että olen joogaillut muutamana päivänä saksalaisen opettajan ohjauksessa. Saatavilla on siis myös joogaa auf Deutsch!

0
Previous Story
Next Story

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Anu
  11/10/2015 at 19:07

  Oi, minäkin rrrrakastan yoogaiaa! Vaikka mulla on hinnakas salikorttikin liikuntakeskukseen, jossa on koko tuntikirjo tarjolla, jooga mukaanlukien, joogailen mieluiten kotona. Lempparijoogat ja ohjaajatkin jo tässä 3kk:n aikana muodostuneet. Tykkään Paulasta, Gloriasta, Gretasta ja Heidistä! 🙂

  • Reply
   Nina
   13/10/2015 at 20:22

   Kiva kuulla että sinäkin olet löytänyt Yoogaian! Ja huippua että niin moni muukin, jopa ympäri maailman. Loistavaa että tällaisia universaaleja innovaatioita tulee Suomesta.

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.