Kauneuspisaroita kasvoille

tunnetila: tykkäys

lumene pisarat1

Mietin kovasti reissukamoja pakatessani, mitä kosmetiikkaa otan matkalle mukaan. Uskallanko ottaa mukaan tuotteita, joita en ole aikaisemmin testannut? Mitä jos joku tuote ei sovikaan minulle ja ihoni kokee räjähdyksen?

Räjähdystä peläten pakkasin mukaan uusien tuotekokeilujen lisäksi muutamia luottotuotteitani, joiden ajattelin auttavan hädässä jos ihoni alkaa kunnolla oikutella.

Aloitin vähän yli kolme viikkoa sitten uuden hiusravinnevalmisteen syömisen, ja ihoni alkoi heti kukkia. En ensin yhdistänyt ihomuutosta uusiin hiuskapseleihin, olivathan aikaisemmat kapselit toimineet hienosti. Otin siis kapselit mukaani.

Ihoni muuttui päivä päivältä pahemmaksi, ja Berliiniin saapuessani ihoni oli jo hurjassa kunnossa. Lopetin hiusravinnekapseleiden syömisen muutama päivä sitten, ja jo heti ensimmäisen päivän jälkeen ihoni rauhottui silmissä.

lumene pisarat2

Olin pakannut mukaan yhden luottotuotteeni Exuviancelta, ja toisen, kuvissa näkyvät kauneuspisarat*, Lumenelta. Lopetin ravinnekapseleiden syömisen ja aloin käyttää ihollani ainoastaan luottotuotteitani. Ihoni on nyt muutaman päivän jälkeen täysin erilainen!

Onneksi ymmärsin ottaa mukaan myös tuotteita, joista tiesin ihoni pitävän.

Lumenen kauneuskapseleita minulla on käytössä jo kolmas purkillinen. Kapseleita käytetään iholla kuurimuotoisesti, aina 28 päivää kerrallaan. Arvatkaa muuten missä törmäsin näihin kapseleihin ensimmäisen kerran? New Yorkissa! Lumene on näkyvästi esillä paikallisissa apteekkiketjuissa, ja ihmettelin New Yorkissa asuessani miksi heillä on saatavilla moisia kapseleita mutta meillä ei ole.

Viime vuonna nuo Amerikassa todella suositut kauneuskapselit saatiin myös Suomeen, ja sen jälkeen olen käyttänyt niitä ahkerasti. Kapselit sisältävät ihoa kirkastavaa ja kosteuttavaa seerumia (lakan siemenöljy, puolukka, C-vitamiini) ja kevyt seerumi toimii hyvin myös päivävoiteen alla.

Onneksi on olemassa luottokosmetiikkaa, joka pelastaa pahimmilta ihokatastrofeilta!

0

(3) Kommentit

  1. Apua, ei kuulosta tuollainen reaktio ollenkaan kivalta. Itse olen saanut noita näppyoireita ainoastaan ihan puhdasta biotiiniä nautittuani, ei vaan sovi omalle iholle yhtään. Hyvä, että löytyi luottotuotteet. 🙂

    1. Nina says:

      Olisitpa nähnyt minun kasvoni kolmen viikon kapseleiden syömisen jälkeen… Tai onneksi et nähnyt! Olin ihan epätoivoinen kun katsoin peiliin. Plus että valtavat paukamat olivat vielä turkasen kipeitä. 🙁 Onneksi tuo on nyt ohi, ja iho rauhottui päivässä. Minulle pelkkä biotiini on ainakin toistaiseksi sopinut ihan hyvin. Onneksi!

  2. Johanna says:

    Mä olen kans noihin ihan koukussa! 🙂 Kuinkahan usein noita kuureja voi iholle ottaa? Tekisi mieli käyttää kapseleita jatkuvasti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.