Kauneutta kaikille

tunnetila: tykkäys

hm beauty3

H&M uudisti hetki sitten meikkivalikoimansa. Uudistunut H&M Beauty ei ainoastaan näyttä hyvältä, vaan on myös testeissä osoittautunut täydeksi kympiksi!

Tuotteiden laatu on huikea. Luomiväreissä on riittävästi pigmenttiä, kynsilakat levittyvät tehden kynnelle kauniin pinnan ja huulipunat kosteuttavat huulia miellyttävästi. Peitevoide peittää hyvin ja huulipuna pysyy huulilla pitkään.

Tuotteiden sävyvalikoimasta löytyy varmasti jokaiselle jotakin. Sävyinä luomiväreissä, huulimeikeissä ja kynsilakoissa on tarjolla kaikki klassikot, mutta tietysti myös juuri ne sen hetken trendikkäimmät värit. Omat huulipunasuosikkini ovat tällä hetkellä ihanan raikkaat Macaron ja Tea Rose.

hm beauty1 hm beauty2

Pidän kaikista testiin saamistani tuotteista* (kaikki kuvien tuotteet saatu testiin), mutta jos olisi valittava vain yksi tuote josta en luovu, olisi se tuo kolmiosainen peitepaletti. Paletin keskimmäinen sävy on iholleni täydellinen peittämään virheet, ja vaaleimmalla sävyllä saan helposti vaikkapa kirkastettua katsetta. Kyseinen kolmisävyinen peitenappi on laukussani nykyään aina!

Seuraavaksi ajattelin käydä ostamassa testiin sarjan meikkivoiteen. Pakkasin nimittäin epähuomiossa Berliiniin mukaan ainoastaan kesäiholleni sopivan meikkivoiteen, ja se alkaa olla nyt auttamattomasti liian tumma.

Oletteko Te testanneet H&M Beautyn uusia meikkejä? Etenkin kokemukset tuon meikkivoiteen peittävyydestä ja pysyvyydestä kiinnostavat juuri nyt kun olen ostoaikeissa.

Ps. Muistathan osallistua SysterP:n laadukkaan huivin arvontaan!

0

(10) Kommentit

 1. Kiva, että olet löytänyt itsellesi luottotuotteita H&M:ltä. H&M:n kosmetiikkasarja on varmasti juurikin, kuten otsikossasi toteat, kaikille. Uskoisin, että tuotteet ovat hintansa puolesta huokeita ja todennäköisesti helposti saatavilla. Jos ne ovat kaiken lisäksi vielä todella toimivia, niin huippujuttu! Minua kiinnostaisi kuitenkin lukea arvostelusi yhteydessä myös seuraavista asioista: onko tuotteita testattu eläimillä? Missä ja minkälaisissa olosuhteissa tuotteet on valmistettu? Koostuvatko tuotteet millaisista ainesosista: onko kyseessä hurja kemikaalicocktail, vai onko niissä kenties käytetty myös luonnollisia ainesosia?
  On jokaisen henkilökohtainen asia, vaikuttavatko mainitsemani asiat heidän suhtautumiseensa tuotetta kohtaan, mutta olisi mielestäni hienoa, jos nämä tiedot voisi liittää tällaisiin arvioihin 🙂 Kiitos!

  1. Nina says:

   Kiitos Emma kommentistasi!

   Tässä postauksessa tosiaan esittelin uudistuneen brändin vain pintapuolisesti, enkä perehtynyt tuotteisiin tai niiden koostumuksiin sen tarkemmin. Sen verran tuotteista kuitenkin tiedän, että tuotteita, tai niissä käytettyjä ainesosia, ei ole mitään testattu eläimillä. H&M on sitoutunut Animal Welfare -ohjelmaan, joka kieltää eläinkokeiden käytön kaikissa kosmetiikkatuotteissa. Ohessa linkki aiheeseen jos haluat lukea siitä lisää. 🙂 http://about.hm.com/en/About/sustainability/commitments/natural-resources/animal-welfare.html

   Tuotteiden valmistusolosuhteista en osaa sanoa muuta kuin sen, että H&M:n kokoisen yrityksen on pakko yrittää pitää maineestaan huolta ja tehdä kaikkien heidän tuotteidensa valmistusolosuhteet sellaisiksi, että niissä ei olisi huomautettavaa. Brändi on ollut vuosikausia (myös ihan syystä) valveutuneiden kuluttajien hampaissa, mutta paljon on tehty mm. työntekijöiden olojen parantamiseksi. Muuta en siis valmistuksesta tiedä kuin sen, että nämä kosmetiikkatuotteet on valmistettu Italiassa.

   Jos kosmetiikkatuote maksaa kolme tai kuusi euroa, niin en usko että niissä on käytetty kovinkaan paljon mehiläisvahaa tai muita luonnollisia ainesosia. Onneksi luonnonkosmetiikkaa on nykyään saatavilla paljon heille, jotka haluavat käyttää ainoastaan sitä.

   Saamassani tiedotteessa mainitaan lisäksi, että H&M Beautyn uudistunut meikkivalikoima sisältää perustuotteiden lisäksi myös valikoiman Ecocert-hyväksyttyjä ympäristöä säästävämpiä tuotteita.

   1. Nina says:

    Moi vielä Emma! Minua alkoi kiinnostaa kysymyksesi niin paljon, että otin yhteyttä H&M:ään. Sain seuraavia vastauksia omien jo aiemmin kirjoittamieni kommenttien tueksi.

    ”H&M:llä on erittäin tiukat säännöt koskien tavarantoimittajia, ja tuotteiden laaduntarkastus on erittäin tiukkaa. Tietoa kemikaaleista (myös kemikaalirajoituslistamme) löytyy täältä; http://sustainability.hm.com/en/sustainability/commitments/use-natural-resources-responsibly/chemicals.html

    Tulossa on siis myös kestävän kehityksen Beauty -linja, josta sain kuulla seuraavaa:

    ”Lanseeraamme myöhemmin erityisen Conscious-tuotelinjan, Conscious Beautyn, joka sisältää tuotteita vartalolle, hiuksille, käsille ja jaloille sekä muita tuotteita kuten meikinpoistoaineen ja kasvonaamioita. Haluamme tulevaisuudessa lanseerata myös Conscious-meikkilinjan.
    Toki aivan kaikessa, mitä teemme, ajattelemme kestävästi.

    Käyttämämme materiaalit, valmistusaineet ja valmistuttajat ovat korkeatasoisia. Työskentelemme korkealaatuisten, alansa johtavien ja innovatiivisten tavarantoimittajien kanssa, jotta H&M Beauty -tuotteet vastaavat sekä omia standardejamme että EU:n ja Yhdysvaltojen säännöksiä.

    Kaikki Conscious Beauty -tuotteet ovat EcoCertin sertifioimia, pakkaukset on valmistettu kierrätetyistä FSC-sertifioiduista materiaaleista, ja pakkausmateriaalin määrä on minimoitu pienimmäksi mahdolliseksi. Valmistusaineet ovat kasvipohjaisia ja tuotannossa on minimoitu ympäristövaikutukset. Valmistuksessa ei käytetä synteettisiä tai keinotekoisia ainesosia.”

    Toivottavasti Emma pystyin nyt vastaamaan kysymyksiisi edes jollain tasolla. En malta odottaa tuon Conscious Beautyn tulemista. Ehkäpä sieltä löytyy lempparituotteita myös sinulle. 🙂

    1. (hups meni väärään paikkaan :O) Kiitos kattavasta vastauksesta! Hienoa, että H&M:ltä tulossa Conscious-linja myös kosmetiikkapuolelle. Siihen haluan ehdottomasti perehtyä! H&M on ollut meidän nipottajakuluttajien hampaissa ehkä turhankin kanssa, sillä toisin kuin monet halpavaateketjut, H&M on tehnyt edes jotain parannuksia kestävämpään suuntaan. Positiivinen yllätys minulle oli jo se, että meikit valmistetaan Italiassa. Tosin ole itse oppinut olemaan skeptinen ”Made in Italy” – merkinnän suhteen. Ainakin vaatteisiin voi muistaakseni EU:n lakien nojalla merkitä valmistusmaaksi sellaisen läpikulkumaan, johon jää suurin osa vaatteen arvosta. En tiedä varmasti, päteekö sama kosmetiikkaan. Hienoa myös, että H&M on ottanut asiakseen asettaa tiukat rajat kosmetiikassaan sallittujen kemikaalien suhteen, en tosiaan tiennyt, mitä tuotteet maksavat, joten en osannut hahmottaa mitä aineita niissä käytetään.

     Vaikka olenkin innostunut siitä, että H&M:ltä tulee Conscious-kosmetiikkaa, mietin aina, kuinka suuri osa heidän vaatteiden/kosmetiikan myynnistään on loppupeleissä Conscious-tuotteita. Vaatteissa tuo määrä on muistaakseni alle prosentin heidän globaalista myynnistään. Ja vaatteiden eettisyys/ekologisuusaste on ollut melko kyseenalainen. Tietenkin prosentti on Henkkamaukan maailmanlaajuisesta myynnistä varmaan tähtitieteellinen määrä, mutta kun myynti on todella pientä verrattuna Conscious-malliston joka sesonki saamaan markkinointipanokseen, touhu alkaa valitettavasti haiskahtaa viherpesulta ja markkinointitempulta. Kenties olet leikannut osan saamastasi vastauksesta, mutta ihmettelen jos kyselemästäsi asiasta on vastattu noin lyhyehkösti ja sitten useampi kappale tulevasta Conscious-sarjasta – *viherpesua(ko?)*.

     No, voin viedä pienen sotani H&M:ää vastaan muuallekin, mutta nämä vaan tulevat auttamatta aina mieleen. Kiitos kuitenkin hurjasti sinulle, että käytit aikaasi asian selvittämiseen ja kysymyksiini vastaamiseen, olet huippu 🙂 Ihanaa loppuaikaa Berliiniin! N-A-U-T-I-! Hahahah ;D

     http://www.thewildethings.com/

 2. Katarooma says:

  Noita kynsilakkoja pitänee testata… 🙂

  1. Nina says:

   Suosittelen testaamaan ihan kaikkia tuotteita. 😀 En ole löytänyt yhtään huonoa tuotetta testaamistani kappaleista.

  2. Kiitos kattavasta vastauksesta! Hienoa, että H&M:ltä tulossa Conscious-linja myös kosmetiikkapuolelle. Siihen haluan ehdottomasti perehtyä! H&M on ollut meidän nipottajakuluttajien hampaissa ehkä turhankin kanssa, sillä toisin kuin monet halpavaateketjut, H&M on tehnyt edes jotain parannuksia kestävämpään suuntaan. Positiivinen yllätys minulle oli jo se, että meikit valmistetaan Italiassa. Tosin ole itse oppinut olemaan skeptinen ”Made in Italy” – merkinnän suhteen. Ainakin vaatteisiin voi muistaakseni EU:n lakien nojalla merkitä valmistusmaaksi sellaisen läpikulkumaan, johon jää suurin osa vaatteen arvosta. En tiedä varmasti, päteekö sama kosmetiikkaan. Hienoa myös, että H&M on ottanut asiakseen asettaa tiukat rajat kosmetiikassaan sallittujen kemikaalien suhteen, en tosiaan tiennyt, mitä tuotteet maksavat, joten en osannut hahmottaa mitä aineita niissä käytetään.

   Vaikka olenkin innostunut siitä, että H&M:ltä tulee Conscious-kosmetiikkaa, mietin aina, kuinka suuri osa heidän vaatteiden/kosmetiikan myynnistään on loppupeleissä Conscious-tuotteita. Vaatteissa tuo määrä on muistaakseni alle prosentin heidän globaalista myynnistään. Ja vaatteiden eettisyys/ekologisuusaste on ollut melko kyseenalainen. Tietenkin prosentti on Henkkamaukan maailmanlaajuisesta myynnistä varmaan tähtitieteellinen määrä, mutta kun myynti on todella pientä verrattuna Conscious-malliston joka sesonki saamaan markkinointipanokseen, touhu alkaa valitettavasti haiskahtaa viherpesulta ja markkinointitempulta. Kenties olet leikannut osan saamastasi vastauksesta, mutta ihmettelen jos kyselemästäsi asiasta on vastattu noin lyhyehkösti ja sitten useampi kappale tulevasta Conscious-sarjasta – *viherpesua(ko?)*.

   No, voin viedä pienen sotani H&M:ää vastaan muuallekin, mutta nämä vaan tulevat auttamatta aina mieleen. Kiitos kuitenkin hurjasti sinulle, että käytit aikaasi asian selvittämiseen ja kysymyksiini vastaamiseen, olet huippu 🙂 Ihanaa loppuaikaa Berliiniin! N-A-U-T-I-! Hahahah ;D

   http://www.thewildethings.com/

 3. Johanna says:

  Olen itse koukussa noihin huulipuniin. Joka kerta kun käyn H&M:llä, nappaan mukaani uuden sävyn. Apua! 😀 😀

  1. Nina says:

   Nuo huulipunat on kyllä niiiiin ihania! Minunkin tekee mieleni testata aina uusia sävyjä kun piipahdan liikkeessä ihan muissa asioissa. 🙂

 4. […] ollut järjestetty. Ja meikkeihin tämä liittyy oikeastaan nytkin, tällä kertaa Nina ehti tosin ensin. Aiheena on H&M:n uudistunut kosmetiikkavalikoima, joka taisi vedota meihin molempiin yhtä […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.