Eläinkuosia kengissä

tunnetila: ihastus

111015_4 111015_1 111015_2

takki Uniqlo and Lamaire, neule Hope, farkut Cubus,
huivi SysterP*, kassi Marimekko, kengät Sorel*

111015_3 111015_5 111015_6

Ihastuin viime keväänä PR-toimiston pressipäivässä Sorelin Major Low Boot -nilkkureihin* uudessa hieman räyhäkämmässä kuosissa. Kantaosan eläinkuosi tuo mukavaa vaihtelua muuten arkisiin mustiin mokkanahkaisiin nilkkureihin. Edestä kengät näyttävät tavallisilta mustilta kengiltä, mutta takaa paljastuu yllätys.

Kenkien yllätysmomentti on kiva, ja olen saanut kengistä tosi paljon kehuja ja kyselyitä. Jännä miten ihmiset kiinnittävät huomiota pieniin yksityiskohtiin, vaikka ne olisivat kengän kantaosassa ja ihan maan rajassa.

Eläinkuosilla somistetut kengät tuovat kaivattua twistiä kokomustaan asuun, mutta itse olen yhdistänyt kengät ennakkoluulottomasti myös muihin kuoseihin. Yhtä elänkuosia siellä, toista täällä. Kokonaisuus on mielestäni silti rennon tyylikäs. Vai mitä sanotte kuvan asusta, jossa on mukana kolmea erilaista kuosia?

Kuvista kiitos siskolleni!

Ps. SysterP:n huiviarvonta on suoritettu ja arpaonni osui tällä kertaa nimimerkkiin pauliina. Onnea pauliina! Voittajaan on otettu yhteyttä.

0

(6) Kommentit

 1. Johanna says:

  Tykkään! Kun asu on muuten hillitty, niin siihen voi yhdistää mitä vaan! Ja kenkiin kyllä kiinnittää huomiota. Minulla on mustissa tennareissa eläinkuosiset nauhat, ja saan niistä aina kehuja. 🙂

  1. Nina says:

   Kiitos Johanna! Olne ihan samaa mieltä kuosien yhdistämisestä muuten hillittyyn asuun. Kiva yksityiskohta myös nuo kengannauhasi. Tekevät perustennareista varmasti hauskemmat. 🙂

 2. Laura says:

  Kauniit nilkkurit! Mikä koko sinulla noista on? Olen tilannut kahdet Sorelit (toiset viime talvena innoittamanasi 🙂 ) nettikaupasta, ja aina on tullut ensin väärä koko. Tai siis toki se koko minkä olen tilannut, mutta se on ollut itselle aina liian iso. Vaihtelevatko koot sinun mielestäsi paljon mallien kesken? Kiitos jos ehdit vastata!

  1. Nina says:

   Kiitos Laura! Olen itsekin välillä tuskaillut Sorelin kenkien kokojen kanssa. Olen kuitenkin huomannut, että paksummat/muhkeammat/lämpimämmät kengät on heillä inasen pieniä. Niissä minulla on koko 38,5 (7,5) (normaalisti käytän kokoja 37-38. Nämä taas ovat kooltaan 7, eli 38 mikä on ihan oikea kokoni.

   Mutta kokeilemalla se vasta aina lopulta selviää. 🙂

 3. Onpa upea takki! Ja muutenkin asu miellyttää silmää 😉
  Hanna xx

  1. Nina says:

   Kiitos Hanna! Sinulla on selkeästi hyvä maku. 😉 😀 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.