Bikini Berlin

tunnetila: innostus

dav

En normaalisti oikein viihdy kauppakeskuksissa. Kiertelen mielummin kaupungin monimuotoisia katuja ja teen löytöjä pienemmistä butiikeista tai yksittäisistä liikkeistä. Mutta nyt, nyt olen löytänyt kauppakeskuksen jossa viihtyy oikeasti!

Kauppakeskus Bikini Berlin saattaa olla vastaus jokaisen normaalisti kauppakeskuksia vieroksuvan tyypin asettamiin haasteisin. Tai ainakin kaltaiseni shoppailija, joka näkee mielellään uusia kivoja paikallisia juttuja, eikä halua käydä ulkomailla samoissa liikkeissä joihin pääsee myös Suomessa, viihtyy Bikini Berlinissä loistavasti.

dav

Bikini Berlinissä on useita kivoja ruokapaikkoja (söin mm. falafel-lounaan BagYardissa) ja paljon butiikkeja, joiden valikoimat on tarkoin valittu ja ne edustavat suurelta osin paikallista suunnittelua. Löytyypä Bikini Berlinistä myös jotain suomalaista! LUMIlla on Bikini Berliinissä oma ”boxi”, ja yläkerrasta löytyy Vitran ja Artekin yhteinen liike.

Omat suosikkibutiikkini olivat kompaktimpi AM + Aspesin yhteisliike, ja valtava LNFA:n hallimainen tila (kuvat yllä LNFA:sta). Jälkimmäisessä riitti katsottavaa ja ihasteltavaa, mutta ostoksille päädyin vasta Andreas Murkudiksella. Löysin AM:stä jotain tosi söpöä ja tarpeellista. Tuo pieni mutta ihana juttu ansaitsee ihan oman postauksensa.

davbty

Kävin Bikini Berlinissä ensimmäisen pari viikkoa sitten perjantaina. Sain heti käteeni punaviinilasillisen ja kutsun juuri alkaviin myyntinäyttelyn avajaisiin. Näyttelyn tämänkertainen aihe oli, kuinka ollakaan, pohjoismainen muotoilu, ja lopulta päädyin juttusille suomalaisen Kaunisteen edustajan kanssa.

Että se siitä saksalaiseen muotoiluun tutustumisesta…

Bikini Berlin
Budapester Str. 38-50

0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.