Vitamiinihoito kasvoille

tunnetila: tyytyväisyys

kamp_tossut

Olen aloittanut kieliopintojen jälkeisen elämän hyvin leppoisasti ja kevyesti. Eilisen aamupäivän (lähes neljä tuntia…) vietin kuntosalilla, höyrysaunassa ja sen jälkeen vielä supertehokkaasta kasvohoidosta nauttien.

Ihoni on ollut ongelmainen monestakin syystä kesästä asti. Kielikurssilla stressi ja muut syyt saivat vielä lisänäppyjä aikaan. Onneksi olin kaukaa viisas ja varasin ajan kasvohoitoon jo ennen matkalle lähtöä. Kämp Span hoitolan A-vitamiinikasvohoidot tekevät nimittäin ihmeitä jo yhdellä hoitokerralla.

Hoito tuntui purevan täsmähoidon tapaan juuri niihin ongelmiin, mitä ihossani tällä hetkellä on. Hoidossa käytettävä maitohappokuorinta kihelmöi iholla niin kirpsakasti, että oikein tunsin miten kuollut ihosolukko poistui tukkimasta huokosia.

Iho tuntui heti hoidon jälkeen todella pehmoiselta. Ja mikä parasta, iho näytti, ja näyttää edelleen, silminnähden kirkkaammalta ja todella hyvinvoivalta.

Tehokkaan hoidon jälkimainingeissa iho saattaa puskea ulos epäpuhtauksia, tai ihon pinta voi hilseillä hieman. Pieni kukinta tai hilseily ei tunnu kuitenkaan enää tässä konkurssissa missään. Kunhan nyt vain saisin ihoni parempaan kuntoon ennen talvea ja pakkasia. Pakkasetkin kun aiheuttavat herkälle iholle omat haasteensa.

Eilisen aamupäivän aikana se tuli taas nähtyä. Kaksi sanaa, joilla minut saa viihtymään Helsingissä: Kämp Spa. Ja kyytipojaksi vielä smoothie alakerran Jungle Juice Barista. Voi että! Fiilikset alkaa olla jo paranemaan päin.

0

(3) Kommentit

  1. Saisikohan sinulta vinkkejä Berliinin reissulle? Olen lähdössä kuun vaihteessa sinne pitkäksi viikonlopuksi. Olen kyllä lueskellut kaikki Berliini-postauksesi, mutta tuleeko vielä mieleen jotain, mitä siellä ehdottomasti olisi nähtävä? Hotellimme on Mittessä ja tarkoituksena on ainakin syödä hyvin (luonnollisesti), shoppailla (no ainakin se Uniqlo) ja ehkä joku museokin voisi olla vierailun arvoinen. Varattiin reissu vasta nyt, joten en ole ehtinyt vielä tavalliseen tapaani tutkia kohdetta yhtään!

    1. Nina says:

      Saa, tietty! 🙂

      1. Hei ihan mahtavaa! 🙂 kivaa viikonloppua!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.