Hotelliaamiaisella

tunnetila: tykkäys

radisson_aamiainen2

Olen todellinen hotelliaamiaisfani! Hotellin silitetyt lakanat ja aamusauna tulevat hotelliöissä hyvinä kakkosina, mutta hotelliaamiainen on yksi kivoimmista asioista mitä tiedän.

Pidän hotelliaamiaisista niin paljon, että käyn silloin tällöin hotellissa aamiaisella vaikken hotellissa yöpyisikään. Yksi lemppariaamiaisistani on löytynyt jo vuosia Mikonkadun Radisson Blu:sta.

Äitini yöpyi kyseisessä hotellissa ensimmäisen kerran ehkä seitsemän, kahdeksan vuotta sitten, ja pyysi minua seurakseen aamiaiselle. Kysyin tuolloin hotellin henkilökunnalta, voiko hotelliin tulla aamiaiselle vaikkei hotellissa asukaan. Kun kuulin että tuo onnistuu, olen hyödyntänyt palvelua jälkeenpäinkin.

radisson_aamiainen3 radisson_aamiainen5

Herkullisen aamiaisen lisäksi on myös ulkokohtaisia syitä sille, miksi kyseisen hotellin aamiainen kuuluu lemppareihini. Mikonkadun Radisson Blu:n ravintolasali on ihan mielettömän kaunis!

Sain muutama viikko sitten tiedotteen, jossa kerrottiin Radisson Blu:n uudistaneen aamiaistaan. Säikähdin. Idea aamiaisen uudistamisesta suorastaan hirvitti. Miksi uudistaa jotain mikä on jo erinomainen? En kaipaa aamiaiselleni trendikkäitä tuorepuuroja. Minulle täydellinen hotelliaamiainen on hyvin haudutettu vanha kunnon kaurapuuro, munakokkeli ja karjalanpiirakat.

Pääsin viime viikonloppuna testaamaan Radisson Blu:n uutta aamiaista*, ja huh, notkuvista aamiaispöydistä löytyi noita perinteisiä herkkuja uudistuksen jälkeenkin. Ja valtavan paljon kaikkea uutta hyvää. Aamiaisbuffan esillepano oli myös todella houkutteleva, vai mitä sanotte kuvista?

radisson_aamiainen7radisson_aamiainen8radisson_aamiainen9 radisson_aamiainen6radisson_aamiainen1

Aamiaisen parhaita uutuuksia olivat mielestäni kokin valmistama kermainen kanttarellimunakas ja appelsiinimehu, jonka sai puristaa itse mehevistä appelsiineista. Myös vadelmainen smoothie ja suklaacroissantit veivät kielen mennesään. Ja niin, vaniljalla maustettu valkoinen tee. Voi nam että sekin oli hyvää!

Vatsa oli niin täynnä kun poistuin aamiaiselta, että teki mieli ottaa hotellista huone ja nukkua kunnon päikkärit. Ehkä seuraavalla kerralla buukkaan koko setin!

0

(6) Kommentit

 1. Lounastaja says:

  Kiva kuulla,että paikan aamubuffa on herkullinen. Lounaalle onkin sitten tapahtunut laadun notkahdus. Pari viikkoa sitten lounasbuffetin salaatit olivat ruskeita, oliivit nahistuneita, alkukeitto kylmää, tomaatit maistuivat eltaantuneelta jne. Suoraan kokilta tilattu lohi oli vanhaa ja kylmää, vieressä hollandaise, joka maistui jääkaapilta. Muita asiakkaita oli parikolme. Surullista. Ehkä he panostavat tuohon aamupalaan. Lounaalle en kyllä mene tuonne enää ikinä. Hintaa oli 15€ Ja joo, annoin palautteen myös hklökunnalle. Ei mitään reaktiota.

  1. Nina says:

   Äh miten tylsä kuulla! Hyvä että annoit palautetta. Jos toisen ruokailun tasoa nostetaan roimasti, niin se ei saisi tietenkään olla pois toisesta paikasta. Onkohan niin, että aamiaisella henkilökuntaa tarvitaan aikaisempaa enemmän, ja kaikki paukut laitetaan siihen. Toivottavasti palautteeseesi suhtauduttiin vakavasti, vaikkei siihen tilanteessa reagoitu.

 2. pauliina says:

  tajusin just, että olen ollut hävyttömän laiska kommentoija viime aikoina, joten pakko kirjoittaa edes jotain. eli ihanaa viikonloppua Nina! 🙂

  1. Nina says:

   Ihana pauliina!! <3 Ihanaa viikonloppua sinullekin!

 3. SatuKoo says:

  Onneksi ei ole hotellia lähellä. Voisin muuten käydä aamupalalla vähän turhankin usein 😉

  1. Nina says:

   Hahahah, tuo on vaarana minullakin! Nyt bongasin myös erään ihanan Afternoon Tea tarjoilun ihan kotikulmilta. Oh no! Tässä käy vielä huonosti! 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.