Viikko kotona, mikä fiilis?

tunnetila: pohdiskelu

121015_2

Olen ollut nyt viikon Suomessa. Mitä on päälimmäisenä mielessä?

Tyhmät jutut:

 • Koti tuntuu edelleen vähän vieraalta paikalta. En mm. yhtenä päivänä löytänyt kylpyhuoneen valokatkaisijaa (omassa kodissani!).
 • Saman päivän iltana ajattelin katsoa pitkästä aikaa televisiota, mutten osannut laittaa televisiota päälle. Jouduin soittamaan miehelleni ja pyytämään apua.
 • Töissä iski heti kaaos päälle ja pehmeästä laskusta ei ollut tietoakaan.
 • Selkä on taas kipeämpi kuin vähään aikaan. Noidannuolesta on aikaa jo yli kaksi kuukautta, mutta istuminen on edelleen välillä tuskallista. Etenkin lentokoneessa istuminen oli kamala kokemus mennen tullen.
 • Kiirettä pukkaa niin paljon, etten ehdi salille vetreyttämään selkääni.

121015_3

takki Uniqlo and Lamaire, neule Hope, farkut Cubus,
huivi SysterP*, kassi Marimekko, kengät Sorel*

121015_1

Kivat jutut:

 • Kurssikaverini Berliinistä lähetti minulle eilen valokuvan viimeisimmästä kotitehtävästään. LUOJAN KIITOS en ole enää koulussa!!
 • Vaikka töissä on kiirettä, niin alkaneet projektit ovat todella kiinnostavia. Pääsen tekemään uusia mielekkäitä juttuja ja haastamaan itseäni.
 • Perjantaina on tiedossa isot juhlat. Luulen, että juhlissa tulee tanssittua pitkälle yöhön.
 • Kävin selkäkipuni vuoksi maanantaina taas osteopaatilla. Selkäni oli ehtinyt kuulema mennä taas todella jumiin, mutta aukesi hoidon aikana lupaavasti.
 • Sain varattua ajan kampaajalle muutaman viikon päähän. Tarkoituksena on leikata kuluneet latvat pois, ja päästä kasvattamaan ”tavoitetukkaa”, jonka kuvan löysin netistä.

Vaikka kiire töissä ensin vähän säikäytti, niin nyt olen jo sitä mieltä, että mitä enemmän hommaa, niin sitä vähemmän ehdin haikailla Berliiniin. Ja mitä vähemmän haikailua, sen nopeammin solahdan taas arkeen.

Tosin myönnettävä on, että mietimme jo kuumeisesti minne matkustaisimme viettämään vuodenvaihdetta… Argh. En vaan voi itselleni mitään!

Kuvista kiitos siskolleni!

Ps. Siististä kodista on edelleen onnellinen olo. Osallistu kilpailuun ja voita siisti koti myös itsellesi!

0

(5) Kommentit

 1. Voi, olisi kyllä ihana viettää uusi vuosi jossain muualla. Hitsit, kun siihen ei tänä vuonna ole resursseja :/

  1. Nina says:

   Minulla olisi lomaa ja ehkä jopa varaakin lomailuun (mulla menee aina kaikki rahat matkusteluun), mutta ei päästä yhteisymmärrykseen kohteesta. 🙂

 2. HeidiV says:

  Kyllä sinä ehdit kotona (ja kotimaassa) oloon tottua 🙂 Minun tekisi mieli nyt päästä jonnekin valoisaan ja lämpimään…

  1. Nina says:

   Joku valoisa ja lämmin olisi kyllä kiva kohde. Tällä kertaa me tosin mietitään vähän muita juttuja, kuten lyhyttä lentomatkaa kun tuo mun selkäni ei oikein kestä koneessa istumista…

 3. saara says:

  Se on kyllä kumma miten lyhyemmänkin matkan jälkeen kotiutumisessa joskus kestää. Minulla tulee jopa pientä masennusta matkoilta paluun jälkeen. Toivottavasti nyt kuitenkin saat taas hommat kjotosalla rullaamaan, valot ja telkkarin päälle yms :D. Ja musta uuden reissun suunnittelu on ihan ok! Pelkkä matkojen suunnittelu on jo ihanaa.

  Kaunis asu, katsoin tokasta kuvasta ensi vilkaisulla, että takissa oli nahkaiset yksityiskohdat, jotenkin hassusti valo vääristi näkemääni 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.