Rankka paluu arkeen

tunnetila: ilo ja väsymys

slush1

Lomalta paluuni ei ollut viime viikolla sieltä helpoimmasta päästä. Jos kielikurssin alku Berliinissä tuntui siltä kuin minut olisi uimataidottomana heitetty veteen ja yritin epätoivoisesti räpiköidä pinnalla, niin viime maanantaina oli vähän sama juttu. Tilannetta onneksi helpotti se, että minulle puhuttiin töissä suomea, eikä kommunikoinnissa ollut sen suurempia hankaluuksia.

Hyppäsin heti maanantaina mukaan tämän vuoden Slushiin, ja vietinkin niissä tunnelmissa koko viikon. Töitä tuli tehtyä yli 50 tuntia viikon aikana, ja välillä painelin Messukeskuksessa menemään tuo kielikurssilta tuttu stressielohiiri silmässä nykien. Mutta oli kyllä myös kiva päästä heti töiden makuun!

slush2 slush3

Blogi jäi viime viikolla 12 tuntisten työpäivien jalkoihin, ja koko viikonloppu meni nukkuessa ja voimia uuteen viikkoon keräillessä. Mutta nyt, nyt on uusi viikko, ja toivottavasti aikaa vähän enemmän myös blogille.

Mukavaa viikkoa Teille kaikille! Toivottavasti elämä kohtelee Teitä kaikkia juuri nyt hyvin!

0

(2) Kommentit

 1. Virpi says:

  Ihana kuulla, että eka työviikko kurssin jälkeen oli rankkuudesta huolimatta antoisa. 🙂 nyt on tosiaan uusi viikko, ja se on varmasti jo hieman helpompi. Samaistun täysin tuohon kiireeseen ja stressiin, sillä vaikka jouluihmisenä fiilistelen jo joulua ja yritän rentoutua, koko ajan on hirveästi tekemistä, ja takaraivossa jyskyttää koko ajan ajatus, että jotain on tekemättä tai jotain tulisi tehdä enemmän/paremmin. Se on tosi väsyttävää. Mutta onneksi joulu jo tosiaan häämöttää, joten lepoa ja rauhaa on (melkein) näköpiirissä. Mukavaa viikkoa Nina! <3 toivottavasti olosi on pian taas täysin kotoisa.

  1. Nina says:

   Kiitos virpi! Minä en ole vielä ehtinyt edes ajatella joulua. Pari lahjaa tosin on tullut hankittua jo viime keväänä. 😀 Mutta joululoma perheen parissa on kyllä taas jotain mitä odotan oikein kovasti.

   Mukavaa viikkoa sinullekin ja toivottavasti jouluvalmistelusi pysyvät mahdollisimman stressittöminä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.