Riitti SS16

tunnetila: tykkäys

Lovia_kevät_2016_lookbook-1455 kopioi Lovia_kevät_2016_lookbook-1427 kopioi Lovia_kevät_2016_lookbook-1394 Lovia_kevät_2016_lookbook-1626 kopioi Lovia_kevät_2016_lookbook-1732 kopioi Lovia_kevät_2016_lookbook-1802 kopioi Lovia_kevät_2016_lookbook-1902 Lovia_kevät_2016_lookbook-2469

Kaiken työkiireen keskellä sähköpostiini kilahti juuri niin kiinnostava tiedote, että on pakko jakaa Teille heti parhaita paloja tiedotteen sisällöstä.

Kotimainen, eettiseen muotiin erikoistunut Lovia, on julkaissut ensi kevään mallistonsa. Värimaailma (mustaa, valkoista ja oranssia) miellyttää silmääni, ja malliston tuotteet ovat hyvin ajankohtaisia, mutta silti yksinkertaisen tyylikkäitä. Tykkään ehjästä kokonaisuudesta tosi paljon!

Lovian tärkeimpiä valtteja tuotannossa ovat eettisyys ja tuotannon läpinäkyvyys. Jokaisella tuotteella on oma DNA, jonka voi jäljittää Lovian verkkosivuilla. Tuotteen DNA:sta selviää mm. materiaalien alkuperä ja tuotteiden valmistuspaikat.

Myös verkkokaupassa shoppaillessa tuotteiden DNA:ta pääsee jäljittämään tuotetta klikkaamalla. Klikkauksen jälkeen ruutua alas vierittämällä voi tutustua juuri kyseisen tuotteen DNA:han. On todella kiinnostavaa nähdä myös ihmiset tuotteiden takana.

Nyt palaan taas urakoimaan ison työrupeaman kanssa. Toivottavasti viikonloppuna ehdin panostaa blogiin taas normaalisti. Eihän tästä muuten tule yhtään mitään!

Kivaa viikonloppua kaikille!

0

(1) Kommentti

  1. nannu says:

    Kynttilät, lumi, jouluruoka 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.