Lämmin jouluarvonta!

tunnetila: ilo

alusasuHH_1

Hyvää huomenta kaikille! Startataan näin kolmannen adventin kunniaksi mieltä ja kehoa lämmittävä arvonta.

Sää on kuulema täällä etelässäkin nyt pakastumassa, joten itse kukin kaipaa pian lämpimiä kerroksia pukeutumiseensa.

Itse tarvitsin lämmintä kerrastoa jo aikoja sitten. Olin jäätyä Berliinin asunnossani pystyyn, ja syy paljastui lopulta täysin omakseni. Vähän hävettää myöntää oma tyhmyyteni, mutta onneksi minut pelasti paleltumiselta Helly Hansenin supersöpö lämpökerrasto.

Saan nyt ilokseni arpoa myös lukijoilleni lämmikettä Hellyltä. Tarjolla on Helly Hansenin suosituin tekninen alusasu, joka koostuu pitkähihaisesta yläosasta ja pitkistä pöksyistä.

Tuotteet myydään erikseen, joten osien värin ja koon voi valita omien mieltymysten mukaan. Tarjolla on siis naisille tekninen W HH®WARM FREEZE 1/2 ZIP -paita, miehille merinovillainen HH®WARM FREEZE 1/2 ZIP. Naiset voivat valita alaosan seuraavista pöksyistä W HH®WARM PANT, miesten merinovillainen alaosa löytyy täältä HH WOOL PANT.

Tarjolla on siis lämmittävä joululahja joko itselle, tai vaihtoehtoisesti omalle puolisolle pukinkonttiin.

Jotta paketti ehtisi jouluksi, tai ainakin ennen tammikuun pakkasia, arvonta-aikaa on vain muutama päivä. Jätäthän siis kommenttisi tämän postauksen kommenttikenttään tiistai-iltaan 15.12. klo 21.00 mennessä. Arvon voittajan silloin, ja toivotaan, että paketti ehtii perille nopeasti.

Osallistut arvontaan kertomalla mikä tuo sinulle joulumielen (valitsemasi alusasun kuosi ja koko selvitetään myöhemmin). Onko se vaikkapa joulukalenteri, Lucia-kulkue tai lahjojen paketointi?

Onnea kaikille arvontaan, ja tunnelmallista kolmatta adventtia kaikille!

0

(70) Kommentit

 1. Tarja says:

  Mahtava arvonta ja mikä mahtavinta on se, että alaosan ja yläosan voi valita erikseen! Puhumattakaan, että juuri uutta lämppärikerrastoa tarvitsisin, sillä entinen hyvin palvellut alkaa olla jo hyvinkin aikaa nähnyt…

  Jos lapsia ei olisi, joulumielen löytäminen voisi olla hankalaa, sillä niin paljon stressaavia asioita on ollut viime viikkoina. Mutta lapsille pitää keksiä kaikkea pientä jouluyllätystä (kuten tonttujen kalenteriin tuomat lahjat) ja he toivovat piparin leivontaa ja joulukoristelua ja iloitsevat kaikesta tästä niin vilpittömästi, että kyllähän se jouluiloa tarttuu 🙂 Parasta joulussa on, kun aatonaattona on kuusi koristeltu, kämppää vähän siivoiltu ja kaikki lahjahankinnat yms. ovat hoidettuina ja voi istua kynttilöillä valaistussa kämpässä ja nauttia glögiä – silloin laskeutuu mieleen ja sieluun rauha ja stressi ja kiire väistyy hetkeksi. Sitä odotan! <3

 2. Johanna says:

  Kyllähän joulumieli on nykyään lasten ansiota, ihania salaisia tonttujuttuja.. Lahjojen piilottaminen vaatiikin jo taitoa ? Kuusi pääsi sisälle jo vko sitten, eli aika hyvin sekin tuo joulumieltä!

 3. Johanna says:

  Ihana arvonta! Parhaan joulumielen tuo ehdottomasti se, kun löytää mahtavan lahjan läheiselle. Voin jo kuvitella mieheni ilmeen kun hän aattona avaa joulupakettinsa. En malttaisi odottaa! 🙂

 4. Henna says:

  Voi, kun on kivoja tuotteita arvonnassa!
  Joulumieli tulee minulle valoista pimeän ajan keskellä – kynttilöistä, jouluvaloista ja onnekkaimpina jouluina lumesta.
  Mukavaa joulunodotusta!

 5. Kay says:

  Ihana arvonta ja niin tarpeellinen 🙂 Koiran ulkoilutuksessa kerrospukeutuminen on ihan must! Minulle joulumieli tulee kynttilöistä, jouluisesta musiikista ja viimeistään aatonaattona vanhemmilla niistä kaikista tutuista koristeista ja tuoksuista ja kaiken kruuruna kuusen koristelusta.

 6. Anna says:

  Mahtava arvonta, tulisi tarpeeseen tänä vuonna! Joulumieli tulee kuusen valoista. Meille hankitaan kuusi jo joulukuun alussa, itsenäisyyspäiväksi viimeistään ja nautin aamun ja illan pimeistä hetkistä kuusen valojen loistaessa. Jo pikkutytöstä lähtien kuusen valoissa on ollut jotain maagista 🙂 Ihanaa joulun aikaa sinulle Nina ja kiitos todella kivasta blogista!

 7. koshka says:

  Voi ei, miten upea arvonta!
  Joulumieli tulee joululauluista, korttien kirjoittamisesta, jouluvalojen ripustamisesta ja lahjoihin liittyvästä salamyhkäisyydestä 🙂 Ihan valloilleen joulumieli pääsee ehkä kuitenkin vasta jouluruokien äärellä!

 8. jiip says:

  Saan joulumielen aikaisista viikonloppuaamuista, jolloin voin rauhassa istua alas ja syödä puuroa jouluvalojen sekä kynttilöiden loisteessa.

 9. versus says:

  Ihana arvonta!
  Joulumieli tulee minulle joululauluista, jouluvaloista ja lahjojen hankkimisesta läheisille 🙂

 10. moonangel says:

  Joulumieleni tulee kynttilöistä, suklaasta, leipomisesta ja yhdessäolosta 🙂

 11. Muru says:

  Adventit kasvattavat joulumieltä. Kolmantena adventtina alkaa laskeutuminen jouluun ja kodissa jouluvalmistelut tekevät joulun. Minun jouluni ei tule ostamalla vaan kotona joulupuuhissa.

 12. Saara says:

  Minulla joulumieli on aina ollut hyvinkin melankolinen, en varsinaisesti ole jouluihmisiä. Mutta jos käsitellään joulumieli termiä kuten varmasti tarkoitit, niin hyvää mieltä minulle tuottaa viime vuonna aloittamani 😀 jouluperinne, joulu ulkomailla. Ihanan rentouttavaa!

  Mukavaa ja rentoa loppu vuotta sinulle Nina!

 13. Saara says:

  Ai niin, ja toivon kovasti että selkäkivut pysyvät poissa ja asuntoasiat saadaan kuntoon!!

 14. Pippanen says:

  Joulu on kynttilöitä ja perheen kanssa oleilua, sekä hyvä ruoka ja leppoinen mieli!

 15. Anne Maija says:

  Avantouinnin jälkeen .. lämpöä, lämpöä …

 16. Noora says:

  Rakastan joulua! Joulumusiikkia, glögiä, valoja, korusteita, joulukalenteria, jota en ikinä muista avata… Mielestäni joulun odotus piristää tätä pimeintä aikaa todella paljon ja saa ihmiset liikkeelle mm. pikkujoulujen merkeissä. Itselleni joulu on myös sen takia tärkeä, että perheeni jäsenet asuvat eri maissa ja joka joulu kokoonnumme yhteen.

 17. LauraL says:

  Ihanan lämmittävä arvonta!
  Joulumielen tuo kynttilät, tuoksut, joulukukat, joulun mausteet, myös joululaulut. Vaikka en mikään uskonnollinen olekaan perinteisiini kuuluu käydä kirkossa laulamassa kauneimpia joululauluja, se virittää mukavasti joulutunnelmaan.

 18. Meg says:

  Minulle joulumieli tulee valoista, tuoksuista ja äänistä. Haluan omaan kotiini lämpimän sävyisiä jouluvaloja, tärkein on punainen ikkunatähti. Tuoksuista tärkeimmät ovat hyasintti ja aito kuusi, joka tosin pystytetään vasta aattoaamuna. Joululauluina tykkään kuunnella perinteisiä Frank Sinatran ja Bing Crosbyn klassikoita. Oi, joulu on niin ihanaa aikaa!

 19. Joulumieli tulee glögistä ja kynttilöistä! Lumi sen myös toisi, joten sitä vielä odottelen..

 20. lahjojen paketointi ja ihmisten ilahduttaminen. kuusen tuoksu ja perhe. kynttilät ja toivottavasti myös valkea maa. Löydän joulumielen oikestaan omasta mielestäni.

 21. Maisa says:

  Kaunis!
  Minä saan (toivottavasti) joulumielen alulle tänään kauneimpien joululaulujen ja ensimmäisen glögilasillisen myötä ystävän kanssa. <3

 22. MM says:

  Joulumielen tuo lahjojen miettiminen läheisille. Ihanaa kun löytää jotain tarpeellista, mutta kuitenkin yllättävää.

 23. Riikka says:

  Ihana arvonta! 🙂 Joulumieli tulee jouluvalmisteluista kuten korttien askartelusta, piparien leipomisesta ja lahjojen hankkimisesta. Myös joulumusiikki tuo joulumieltä 🙂

 24. Pia Sillanpää says:

  Mun joulumieli on hakusassa niin kauan ku lumi puuttuu maasta :/ jotenkin se lumi kuuluu jouluun…. jos lumi on ajoissa maassa, niin joulukorttien askartelusta löytyy joulumieli; nyt kortit tekemättä..

 25. Sanna says:

  Ihana arvonta! Joulumieli syntyy Jouluradiosta ja seuraamalla lasten joulun odotusta 🙂

 26. Kaisu says:

  Joulumielen tuo jouluruoka ja erityisesti sen tuoksu. Meidän perheessämme ollaan herkkusuita ja aloitetaan leipominenkin jo näinä päivinä. Joululaulut ovat tärkeitä myös, vakiosuosikki on ihanan kamala Antti Tuiskun Musta joulu 😀

 27. Vilma says:

  Helly Hanssenin kerrastot on kyllä ihan parhaita joten pakko osallistua tähän!
  Joulumielen tuo jouluvalot ja kynttilät, glögi, joululahjojen hankkiminen ja muut joulun valmistelut.. ja tottakai lumi! 🙂

 28. mari w says:

  Joulumielen tuovat glögi, kynttilät ja Jouluradio – tarvittaessa annosta suurennetaan halutun vaikutuksen saavuttamiseksi 🙂

 29. Marja-Liisa says:

  Kun kaikkea tavaraa on jo liikaakin, niin parhain joulumieli tulee kyllä toisten auttamisesta ja yhdessä olosta.

 30. Manu says:

  Joulukuusesta, glögistä, joululauluista ja läheisistä:).

 31. Miia says:

  Joulumieleen tarvittaisiin lunta ja kynttilöitä, nyt tarjolla vain jälkimmäisiä. Mutta yritetään koristein ja kynttilöin sekä myös jouluherkuin luoda niin hyvä joulumieli kuin suinkin 🙂

 32. kikke says:

  lahjojen paketointi.

 33. Lotta says:

  Minä saan joulutunnelma kun kirjoitan joulukortit ystäville ja sukulaisille.

 34. Airiina says:

  Mahtava arvonta, loppusi ainainen paleleminen kun pukisi alle kunnon alusasun.
  Joulumielen tuo ihana, pieni poika joka odottaa jo innolla joulua, ilman häntä ei olisi joululla niin väliä.

 35. Peppinen says:

  Joulumielen tuo kun metsästä haetaan kuusi ja koristellaan se, kinkku paistetaan ja karjalanpiirakat on leivottu, lohet suolattu ja savustettu, siitä alkaa joulu.

 36. HennaJenniina says:

  Lapsen iloinen ilme kun näkee joulupukista kuvia, kuunnellaan joululauluja ja syödään herkkuja, välillä availlaan lahjoja.

 37. Minna P says:

  Joulumielen tuo se kun ollaan aattona läheisten kanssa joulupöydässä 🙂
  Ja tuon asun voittaminen kruunaisi kaiken 🙂

 38. Mirja says:

  Joulukuusi on ehkä paras joulumielen tuoja, ja sen täytyy olla tietysti aito! Kynttilät, hyasintit ja tonttu-ukot ikkunalaudalla auttavat myös kun näin kaupanalan ihmisenä joulumieli on stressaantuneiden shoppaajien takia vähän hakusessa.

 39. Ellen Paananen says:

  Joulumielen tuo joululaulut ja lahjojen paketointi! ♥

 40. klaara says:

  Joulumieleni tulee valkeasta luonnosta ja jouluvaloista.

 41. Ansa-Maria says:

  Joulumielen tuo perheen läsnäolo, joulun tuoksut ja lumi – en voisi kuvitellakaan viettäväni joulua esimerkiksi ulkomailla, jossa näitä ei olisi.

 42. Marja porkka says:

  Puhdas, jouluiseen asuun puettu koti, tuoksut, hiljainen lumisade, kiireetön yhdessäolo läheisten kanssa jne

 43. Eeva says:

  Lahjojen miettiminen ja paketointi, kynttilät ja jouluvalot, joulun tuoksut.

 44. hannna1 says:

  Pakko vastata tuo sinunkin mainitsemini lahjojen paketoiminen ja niiden ostaminen. Mikään ei nostata joulumieltä niin hyvin kuin ihanissa jouluisesti koristelluissa kaupoissa kiertelyjä ja lahjojen osteleminen. Mukana ollaan siis!

 45. Henna73 says:

  Joulumusa ja kynttilät

 46. Karamelli says:

  Joulumusiikki ja lumi! Alankin heti jouluradion avauduttua kuuntelemaan sitä lähes 24/7, ja joulufiilis vain kasvaa ja kasvaa 😉

 47. TainaK says:

  Vuosi on ollut täynnä tapahtumia ja syksy huipentui omilla häillä. Elämä on kuitenkin yllätyksiä täynnä ja viikon päästä häistä muutin toiselle paikkakunnalle töiden perässä. Ikävä on kova ja odotan kovasti joulussa sitä, että viikonloppureissaamisen sijasta saan olla muutaman päivän enemmän rakkaani ja perheen kanssa. Joulua odotan siis kovasti, ja ihan pian se onneksi onkin!

 48. eLiina says:

  Joulukuusi ja yli 30 vuotias (räjähtänyt) latvatähti, joka joutaisi jo mieheni mielestä roskiin… Ja minusta joulu taas ei tule ilman sitä rumilusta, kun olen pienestä asti rakastanut tuota tähteä! 😀

 49. LiisaM says:

  Juuri tänään minulle joulumieltä toi muutamissa joulumyyjäisissä käyminen ja Kauneimmat joululaulut.

 50. Siinatar says:

  Joulumielen tuo lumi, kynttilät, joululaulut ja puhdas koti =).

 51. mari says:

  Joulumielen tuo puhdas koti, kynttilät, jouluruusu/ritarinkukat ja rauhallinen oleilu. Ehkä vähän suklaata ja graavisiikaa…
  Toivon edes hieman valkoista lunta maahan (voisin laittaa alkertaan vaalean maton, koirien sitä heti sotkematta).

  Ihana arvonta, ihanassa blogissa. Arvonnassa mukana.

 52. miumau says:

  Joulumieli = kynttilät ja hiljaisuus. Vaikka täytyy sanoa, että eilen kirkossa pienten lasten Lucia-kulkue aiheutti roskia silmäkulmiin 😉

 53. Rouva R says:

  Joulumieli syntyy adventista eli odottamisesta. Hoosiannasta, kynttilöistä, glögistä, Lucianvietosta, rauhoittumisesta. Ihanaa advettiaikaa vaikka stressaavia tekijöitä onkin ympärilläsi luvaton määrä.

 54. Jouluruoat ja lumi. Onneksi pääsen taas kerran jouluksi pohjoiseen, jossa melko varmasti on valkea joulu. Ja se kun keksii jollekin tosi hyvän lahjan ja saa jännittää reaktiota 🙂

 55. Nelliina says:

  Joulumielen tuo jouluinen musiikki, lumi ja itsetehdyt joululeivonnaiset. <3

 56. Kurpitsa says:

  Oi miten ihana arvonta! <3 Joulumielen tuo glögi ja joululaatikot. 🙂

 57. Jenna Ou says:

  Joululaulut, valot ja kynttilät sekä leivonnaiset sen tuo 🙂

 58. Jenna Ou says:

  Joululaulut, valot ja kynttilät sekä leivonnaiset sen tuo :)))

 59. Maiqqu says:

  Jouluherkkujen valmistus ja kynttilät

 60. Omenainen says:

  Kynttilän valo pimeydessä luo sen oikean joulutunnelman ainakin itselleni. Rakastan kun illat himertyvät ja voi sytytellä kynttilöitä ja lyhtyjä mielin määrin.

 61. Mike says:

  Joulumieli tulee jouluvaloista ja siitä, kun miettii, että mitä lahjoja antaisi kenellekin. 🙂

 62. Jenni says:

  Joulumieli tulee joulukoristeista ja -valoista ja kun alkaa paketoimaan joululahjoja ja suunnittelemaan mitä herkkuja tekisi joululomalla 🙂

 63. Neska says:

  Ainakin joululaulut tuovat joulumieltä.

 64. anna s. says:

  Kyllä ihmiset tekevät joulun. Joulu on mielestäni ihanaa aikaa, sillä se on niitä harvoja kertoja kun koko perhe kokoontuu 🙂

 65. hilkka says:

  Joulumieltä tuo ihmiset, joululaulut, kynttilät ja koristeet ja tietenkin jouluherkut 🙂

 66. *R* says:

  Joulumieli tulee kaikesta jouluun liittyvästä. Koti siivouksen jälkeen ja koristeltuna tuo joulumieltä. Myös piparit ja jouluvalot sekä kynttilät ja lahjojen hankkiminen ja muut jouluvalmistelut ovat tärkeitä. Lumi lisäisi joulumieltä. 🙂

 67. Siili82 says:

  Lasten kanssa pidetyt pikkujoulut, piparitalkoot ja kynttilät.

 68. Suvi.T says:

  Joulumieli tulee jouluvaloista, lyhdyistä ulkona ja kynttilöistä sisällä. Askartelen joulukoristeita itse, sekin luo omaa tunnelmaansa. Tuntuu, että vuosi vuodelta alkaa joulu tuntumaan taas Joululta, en tiedä miksi? ”Vanhakin jo nuortuu”? 😀

 69. Teemu123 says:

  Hei tämä olisi loistava joululahja tyttöystävälleni (nimimerkillä hieman myöhässä…) Joulumielitulee itselleni joka vuosi vasta jouluaattona, mikä voi olla osasyynä tähän lahjojen poissaoloon. Joulufiilikset jouluaattona luo jouluruoka ja tv.

 70. triina says:

  Joulumieli tulee kaikesta jouluun liittyvästä, kuten piparien leipomisesta ja lahjojejen paketoimisesta ja tietysti läheisten kanssa joulun suunnittelusta. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.