Kimallusta pikkujouluihin

tunnetila: tykkäys

131215_01

Joulumieleni on ollut aikalailla kadoksissa tänä vuonna. Töitä on ollut niin paljon, etten ole ehtinyt juuri joulua miettiä. Kämppä on vesivahingon takia niin kaaoksessa, että joulua ei ole oikein voinut kotiin laittaa. Joulukalenterinkin unohdin hankkia.

Olen kuitenkin saanut jo etukäteen muutamia joululahjoja, käynyt pikkujouluissa ja saanut testattavakseni jouluhenkisiä juttuja, joten kadoksissa ollut joulumieli on alkanut hiipiä mieleen hiljalleen.

131215_07

131215_02

mekko H&M*, laukku Lumi*, avokkaat Louboutin

131215_06

131215_03

131215_05

Yksi parhaista joulumielen tuojista oli kuvissa näkyvä kimalteinen mekko*, jonka sain jo etukäteen joululahjaksi. Mekko istuu päälle kauniisti, ja kun mekon kaveriksi yhdistää vielä metallinhohtoisen viininpunaisen pikkulaukun*, on rento mutta sievä pikkujouluasu valmis!

Tykkään mekosta tosi paljon, enkä malta odottaa että pääsen taas pukeutumaan siihen ensi lauantaina. Ystäväni on väitellyt tohtoriksi, ja juhlimme virallisten seremonioiden jälkeen hänen upeaa saavutustaan rennommin tulevana viikonloppuna.

Virallisempaan juhlaan olisi ollut hankalampi miettiä sopivaa asua, mutta rentoon juhlintaan näin joulun alla tämä pikkumekko on täydellinen!

Mitäs tykkäätte?

Kiitos kuvista Johanna!

0

(10) Kommentit

 1. Tarja says:

  Onpa kaunis mekko: istuu täydellisesti ja mitkä ihanat värit! Ihastuttava joululahja 🙂
  Joulumieli on ollut itselläkin hakusessa. Kaikenlaista tekemistä ja huolta on ollut taas riittämiin. Väsymys painaa. Itselle joulu merkitsee tällä hetkellä muutaman päivän breikkiä ja huokaisua ennen kevään kiireitä. Onneksi lapset ovat niin vilpittömän innoissaan kaikesta jouluun liittyvästä, että se ilo väkisinkin tarttuu 🙂 Eilen leivottiin pipareita lasten toivomuksesta ja illalla isompi lapsi totesi, että oli ehkä paras päivä ikinä ja pienempi kiitteli, että ”kiitos äiti, kun paistoit piparit” <3 Voiko kauniimmin sanoa!

  1. Nina says:

   Kiitos Tarja! Mekko istuu kyllä kuin hanska. Leikkaus on minulle juuri oikeanlainen ja saumat oikeissa kohdissa. 🙂

   Minä olen myös ihan hirvittävän väsynyt koko syksyn ahertamisesta. Tuntuu että tekeminen vain lisääntyy mitä lähemmäs joulu tulee. Ja välipäivillekin on jo tullut kaikenlaista työtä, vaikka minun piti lomailla kunnolla. Noh, otan työläppärin mukaan joulunviettoon ja teen töitä silloin kun tarvis on. Työpaikalle tuloa välttelen viimeiseen asti. 🙂

   Oi mitä ihania hetkiä lasten kanssa tuleekaan arjessa vastaan! Ihania lapsia sinulla Tarja! <3

 2. Virpi says:

  Todella kaunis mekko, mutta tuo laukku varasti huomioni täysin: Upea!! Minulla on joulumieli ollut korkealla marraskuusta asti, mutta kaikki muut työt ja kiireet ovat yrittäneet painaa päälle. Viimeiset kaksi viikkoa on menneet joulua miettimättä, ja nyt jo ihan panikoin ehdinkö nauttia joulusta tarpeeksi. 😀 tämä saattaa kuulostaa hassulta, mutta joulu on ollut minulle aina todella tärkeä ja rakas, kuin eräänlainen henkireikä. Juhlin joulua enenevissä määrin marraskuusta asti, ja näin ollen ei joulu mene koskaan osaltani nopeasti ohi, vaan ehdin nauttia siitä tarpeeksi, ja pärjään taas seuraavat 10 kuukautta miettimättä joulua lainkaan. Nyt kun minulla ei ole joululomaakaan kalenteripyhiä lukuunottamata, olisi entistä tärkeämpää saada joulusta kaikki irti. Mutta uskon, että loppuviikkoa kohden joulumieleni taas nousee, ja sitten ollaankin jo niin lähellä itse juhlaa, ettei paluuta ”arkeen” ole. Kunnes palaan töihin 28.12. 🙂 Paljon tsemppiä sinulle Nina loppuvuoden rutistuksiin! <3

  1. Nina says:

   Kiitos Virpi! Sain tuon laukun vuosi sitten joululahjaksi Lumilta, mutta se on jäänyt melkein käyttämättä koska on jotenkin niin punainen (kas!) ja juhlava. Mutta onneksi taas sain otettua sen joulujuhlakäyttöön. 🙂

   Kiitos samoin Virpi, ihanaa joulunaikaa ja tsemppiä viimeisiin puristuksiin ennen lomaa. Toivottavasti saat vapaapäivistäsi kaiken irti ja joulumielesi pysyy korkealla vaikka palaatkin töihin jo pian joulun jälkeen. Juhlia voi ainakin loppiaiseen asti!

 3. pauliina says:

  joulumieli on täälläkin vähän kateissa. tänään sen tajusin: joulu on ENSI viikolla! apua… töitä on sen verran paljon, että sitä vaan kauhulla laskee hupenevia työpäiviä.
  mutta (kosmetiikka)joulukalenteri on mukavasti piristänyt joulukuun aamuja! 🙂 eiköhän se joulurauhakin jossain vaiheessa saavu. Ihanaa joulun aikaa Sinulle!

  1. Nina says:

   Oi, sinulla on kosmetiikkakalenteri! Näin Berliinissä niitä kymmeniä erilaisia, mutta en sitten lähtenyt raahaamaan sellaista Suomeen. Ja sitten unohdin täällä koko kalenterin. Pöh! Nyt niitä varmaan saisi halvemmalla kun on enää muutama luukku jäljellä. Voisin avata lähes kaikki luukut kerralla. Se olisi kivaa! Lapsuuden unelmien täyttymys. 😀

   Ihanaa joulunaikaa sinullekin Pauliina! <3

 4. Kay says:

  Kaunis mekko kauniilla mallilla 🙂 Ihana nähdä väriä sinulla <3 Minulla oli monta vuotta joulumieli täysin kadoksissa, "löysin" sen aina vasta aatonaattona mennessäni vanhemmilleni. Siellä tuttujen tuoksujen, koristeiden ja kuusen koristelun lomassa se joulumielikin löytyi. Mutta tänä vuonna jostain syystä olen ollut marraskuusta lähtien
  joulumielellä ja harmitellut, että koristeita ei ole tarpeeksi ja ensimmäistä kertaa jopa sietäisin hieman sitä joulunpunaistakin kotona 😉 Ikääkö tästä on syyttäminen 😀

  1. Nina says:

   Voi kiitos Kay! Omasta mielestäni näytän näissä kuvissa jotenkin kamalalta ja mietin viitsinkö edes julkaista näitä. 😀 Mekko on kuitenkin niin nätti, että rohkaisin mieleni julkaisun suhteen. 🙂

   Minä olin viime vuonna joulupäissäni myös jostain marraskuun alusta lähtien, mutta nyt on ollut niin paljon muuta mietittävää, että joulu on jäänyt ihan kaiken muun jalkoihin. Mutta eiköhän se tule viimeistään silloin, kun pääsen jouluksi perheen pariin.

 5. Saara says:

  Kaunis mekko, ja todella istuu oikein kauniisti! Sustahan on oikea väri-iloittelija kuoriutumassa ?

  Joulumieli on yliarvostettua, koitetaan saada tasaisen hyvä mieli koko talveksi! Ehkäpä lisääntyvä valo viimeistään auttaa, positiivisia ajatuksia sinne 🙂

  1. Nina says:

   Kiitos Saara, mekko istuu kyllä ihan älyttömän hyvin päälle! Mä olen itsekin kauhuissani tästä väri-ilottelusta. En tulisi itse koskaan hankkineeksi mitään värikästä, joten on ihana saada joululahjoja jotka vähän avartavat katsetta. 🙂

   Kiitos positiivisista ajatuksista, niitä samoja myös sinulle Saara!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.