Hellävaraista hiustenhoitoa

tunnetila: tykkäys

cutrin sensitive2

Syksyn aikana kotimainen Cutrin lanseerasi uudistetun Cutrin ISM -tuoteperheensä. Mukana ovat vanhat tutut ja hyväksi havaitut tuotteet, kuten volyymia antava Volume ISM, värjätyille hiuksille tarkoitettu Color ISM ja kosteuttava Moisture ISM.

Tuotepakaukset on uudistettu raikkaan värikkäiksi, ja tuotteiden tuoksut ovat entistä herkullisempia. Tykkäsin tuotteiden uudesta ilmeestä, ja sainkin muutaman uudistuneen tuotteen testiin. Ihan ensimmäisenä käyttöön pääsivät kuitenkin Cutrinin toiset tuotteet, uudistunut Cutrin Sensitive -sarja.

cutrin sensitive5cutrin sensitive1

Olen viime aikoina käyttänyt niin paljon mm. päänahkaa stimuloivia tuotteita, että halusin antaa hiuksilleni ja hiuspohjalleni aikaa olla ja rauhoittua.

Olen tykännyt Cutrin Sensitive -sarjasta todella paljon. Pumppupullossa oleva vaahtomainen shampoo on hyvin hellävarainen, mutta pesee kuitenkin hiukset puhtaaksi. Pumppupullo on lisäksi maailman näppärin käyttää.

Tuubissa oleva hoitoaine on myös pakkaukseltaan oikein toimiva, ja suihkutettava, hiuksiin jätettävä hoito, kosteuttaa hiuksia muttei latista niitä.

cutrin sensitive4

Ainut asia mitä vähän kauhuissani odotan on se, että joku aamu unisena nappaan suihkussa vahingossa Lumenen vaahtomaisen kasvoputsarin ja pesen sillä hiukseni, ja kasvoilleni levitän niin ikään pumpupullossa olevan shampoon.

Tosin shampoo on hyvin hellävarainen, joten ei kai siinä mitään ihan kamalaa pääsisi tapahtumaan…

Ps. Cutrinilla on vielä tämän viikon (18.12. asti) käynnissä mahtava FB-kisa. Äänestä suosikkismoothiesi ja voit voittaa!

0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.