Hurinan loppu

tunnetila: onni

keittio1_231115

Eilen illalla tulin aika myöhään töistä kotiin totaalisen uupuneena. Avasin oven ja tunsin heti jonkin olevan muuttunut. Mietin hetken mikä tuo muutos oli ja sitten tajusin: meillä ei enää hurise!

Kuivuri oli poissa, makuuhuoneen ja keittiön välinen seinä oli rakennettu uudestaan ja puolet keittiöstä oli paikoillaan. Hur-raa!!!! En tiennyt itkeäkö vai nauraa, joten päätin tehdä jälkimmäistä ja kaikki väsymys katosi välittömästi.

Työkaverin kokemukset puoli vuotta kestäneestä seinän kuivatuksesta vesivahingon jälkeen saivat minut pelkäämään pahinta. Onneksi tällä hetkellä näyttää siltä, että pääsimme paljon helpommalla.

En malta odottaa että keittiö on taas kunnossa ja pääsen laittamaan tavaroita paikoilleen. Uuttakin täytyy hankkia vaikka kuinka. Tarvetta on ainakin uudelle matolle. Vanha kun joutui jätevesiaallon nujertamaksi.

Myös iso kasa keittiö- ja muita pyyhkeitä meni likavesien kuivaamiseen. Astioita, ruokailuvälineitä, yksi kattila, sekä iso kasa muuta keittiöirtainta päätyi myös roskiin jouduttuaan kosketuksiin jäteveden kanssa. Mutta materiasta viis, taidetaan nimittäin olla muuten jo voiton puolella.

Näinköhän saamme kodin kuntoon jouluksi?

0

(6) Kommentit

 1. Jes, ihan mahtavaa! Toivon sydämestäni, että homma valmistuu jouluksi, nyt näyttää ainakin hyvältä. 🙂

  1. Nina says:

   Voi kiitos sanoistasi Jonna! <3 nyt näyttää jo paremmalta kuin postauksen kuvassa, mutta eilen asunossa ei oltu tehty mitään. Toivottavasti tänään on taas mukava yllätys kotona odottamassa. 🙂

 2. Tarja says:

  Ihanaa! On mahtavaa yllättyä positiivisesti. Näyttää kyllä hyvinkin siltä, että teillä on keittiö kunnossa jouluun mennessä. Aivan mahtavaa! 🙂

  1. Nina says:

   Kyllä, positiiviset yllätykset on kyllä parhaita. 🙂 Toivon todella että koti olisi pian kunnossa.

 3. Kay says:

  Olipa ihana yllätys! Toivottavasti saatte nyt keittiön pikapikaa valmiiksi, voiton puolella jo ollaan 🙂

  1. Nina says:

   Kiitos Kay! Eilen asunnossa ei oltu tehty mitään. Toivottavasti tänään kun pääsen kotiin edistystä olisi taas tullut. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.