Täydellisistä täydellisin Avignon

tunnetila: ihastus

balmuir_avignon_brown_640x640_

Voi ei voi ei voi ei!!!! Törmäsin Helsingin Stockalla Balmuirin pop up -putiikkiin ja siellä ihastuin, ei, vaan rakastuin, maailman täydellisimpään huiviin! Balmuirin uuden Avignon huivin materiaali oli jumalaista ohuehkoa villaa, väreinä mm. täydellinen harmaa, ja huivin koko oli juuri se oikea. Kohtaamisesta lähtien en ole voinut ajatella mitään muuta kuin tuota huivia. Ja sitä, miten upeasti se sopisi ihan kaiken kanssa!

Ehdin hankkia jo itselleni yhden joululahjan, ja kaksi lahjaa itselle olisi jo vähän liioittelua. Vieläköhän ehtisi kirjoittaa joulupukille..?

0

(8) Kommentit

 1. Miia says:

  No nyt! Täy-del-li-nen!!! Aikuisena voi ihan hyvin ostaa itselleen kaksi lahjaa. Tai vaikka kolme. 😉

  1. Nina says:

   Kiitos Miia, katsotaan kuinka monta lahjaa sitä itselleen innostuu tässä vielä hankkimaan. Yksi tosin saisi mielestäni riittää. 🙂

 2. Tarja says:

  Komppaan Miiaa: aikuisuuden mahtava puoli on se, että itselleen voi ostaa niin monta lahjaa kuin haluaa 🙂 Ja minusta perustelusi huivin ostolle ovat juuri oikeat! Sinut tuntien tuon huivin hinta-käyttö-suhde tulee olemaan loistava (niin kuin on muuten ollut mustan Helsinki-huivinkin – sekä sinulla että minulla ;))!

  1. Nina says:

   Hahaa, hyvät perustelut on minulla aina hallussa, etenkin kun kyseesä on huivien hankinta. 😀 Mutta oikeassa olet Tarja, tuo on yhtä klassinen jokapaikan huivi kuin mitä musta Helsinki on. Parhaita hankintoja, ehdottomasti!

 3. pauliina says:

  toivottavasti joulupukki kuulee toiveen! täydellinen huivi.
  t: eräs, joka on jumiutunut voitto scotty-huiviinsa. 🙂

  1. Nina says:

   Voi ihana kuulla että Scotty-huiville on tullut käytöä. Se on kyllä tosi söpö. 🙂

   Kirjoitin jo pukille, saa nähdä miten käy! 😉

 4. Ostin Balmuirin joulumyyjäisistä Lauttasaaresta Avignonin. Se on ihana! Nimi. Kun kolme Helsinki-huivia (+kymmeniä muita) ei riitä…

  1. Nina says:

   Heh, minullakin on kolme Helsinki-huivia! 😀 Mutta Avignon on ihan erilainen ja tulee eri tarkoitukseen kuin Helsingit… 😉 Minä en ehtinyt Balmuirin joulumyyjäisiin lainkaan. Harmittaa. Avignon olisi varmasti lähtenyt sieltä myös minun mukaani. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.