Synttärit laivalla

tunnetila: ilo

laurent-perriershampanjaa hytissaillallinenkylpyla

Olen jo vuosia tavannut viettää heti tammikuun alussa olevat synttärini jossain ulkomailla. Tänä vuonna miehelläni oli niin paljon töitä, että ulkomaanmatka oli mahdotonta järjestää vuodenvaihteeseen. Päätimme kuitenkin poistua maasta ja kävimme risteilemässä Tukholmassa.

Vaikka juhlaan oli aihetta, emme silti käyneet laivan yökerhossa tai tehneet suuria ostoksia taxfreestä. Joimme hytissä shampanjaa ja illallistimme rauhassa. Nukuimme molempina öinä kunnolliset yöunet ja laivan uudistunut kylpyläkin tuli testattua.

Sama verkkainen tahti jatkui myös maissa. Piipahdimme muutamassa täsmäliikkeessä, kävelimme Söderin kaduilla ja ihastelimme hiljalleen taivaalta leijailevia lumihiutaleita. Kävimme kahvilla ja söimme lounasta ennen laivalle palaamista.

Ihana pieni hetki yhdessäololle. Voi sitä ikävuotta vaihtaa noinkin!

1

(2) Kommentit

  1. HeidiV says:

    Kuulostaa ihanalta tavalta viettää synttäreitä <3 Saako ottaa ideasta kopin omaan käyttöön…?

    1. Nina says:

      Saat Heidi ehdottomasti ottaa vinkin omaan käyttöösi! Laivalla jos missä tulee vietettyä yhteistä aikaa rauhassa. Karkuun kun ei laivan ulkopuolelle pääse. 😀 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.