Lempiasioita

tunnetila: tykkäys

272115_03 272115_02

kevytuntuvatakki Uniqlo, neule Morrison, huivi Balmuir*,
farkut Primark, kengät Helly Hansen*  

272115_05272115_04 272115_01

Muistan joskus lukeneeni jonkun itseäni fiksumman, olisiko ollut Maria Veitola, todenneen, että hän ostaa vain sellaisia vaatteita joihin hän rakastuu. Hänen vaatekaapistaan ei siis löydy ”ihan kiva” tai ”onpa edullinen, kyllä tälle varmaan jokus käyttöä tulee” vaatteita, vaan jokaiseen vaatekappaleeseen täytyy ihastua todella.

Pyrin itsekin toteuttamaan tuota ajatusta vaatehankinnoissani jollain tasolla, eli välttelen ”ihan kivoja” ostoksia. Jos kuitenkin ottaisin asian ihan kirjaimellisesti, niin vaatekaapistani löytyisi vain lämpimiä talvitakkeja, muhkeita talvikenkiä, huiveja, harmaita neuleita, silkkipaitoja ja espadrilloja. Kulkisin onnellisena ilman housuja tai hameita, ainoastaan silkkipaidat ja kashmirneuleet vartaloni suojana.

Kuvien asu on maailman tavallisin, mutta juuri sellainen, jossa viihdyn parhaiten. Ja kun en juuri housuihin voi sanoa ihastuvani, niin kahdeksan euron housut käyvät ihan hyvin täyttämään niiltä vaaditun tehtävän, pitämään asuni säädyllisenä.

Kuvista kiitos siskolleni!

0

(6) Kommentit

 1. Housut tosiaan ovat sellaisia välttämättömyyksiä, tosin muutamat lempifarkut löytyy, vaikka niissä ei oikeastaan ole mitään ihmeellistä. No nyt on syksyllä alerekistä löytämäni nahkahousut, aivan epätyypilliset minulle, mutta niistä pidän kovasti. Hameita käytin aiemmin enemmän ja muutamaan olen ollut todella ihastunut.

  1. Nina says:

   Nahkahousut on tosiaan sellaiset housut joista tykkään, ja joista voi sanoa että niissä on jotain ”lempivaatepotentiaalia”. Jos siis sattuu tykkäämään nahkahousuista. Muuten housut on jotenkin ”turhat”. 🙂

 2. Untuvatakki on näillä keleillä ihan parhautta, mikään ei lämmitä paremmin. <3

  1. Nina says:

   Tismalleen näin! Paitsi että täytyy hakea vintistä se paksumpi untuvatakki. Tuo ohuempi toimii enää vain toisen takin alla. Ulkona oli tänään ihan superkylmä!!

 3. Tarja says:

  ”Kulkisin onnellisena ilman housuja tai hameita, ainoastaan silkkipaidat ja kashmirneuleet vartaloni suojana.” 😀 😀 Olen kyllä ihan samaa mieltä kanssasi, että alaosissa harvoin on yhtään mitään ihmeellistä. Ne on pakon sanelema juttu – yläosia on niin paljon helpompi ostaa. Oispa kyllä tosi mahtavaa joskus löytää jotkut aivan älyttömän ihanat housut, joihin voisi rakastua sen sijaan, että ostaa viidennet samanlaiset mustat MAC:in farkut… Tässäpä tavoitetta vuodelle 2016 – veikkaan jo nyt, ettei tavoite toteudu (nimimerkki: pessimistinen kainuulainen).

  1. Nina says:

   Ai niin noi MACin farkut!!! Mä en ole VIELÄKÄÄN sovittanut niitä vaikka olet jo vuosia kehunut miten hyvät ne on! Noh, nyt mulla on neljät (!) mustat housut (ostettu alesta superhalvalla), joten niillä pärjään jonkun aikaa. Olisi kyllä kiva löytää joskus jotkut vähän erilaiset housut joista oikeasti tykkäisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.