Neuletakin metsästys

tunnetila: tykkäys

030116_01

Marimekon uusi liike avattiin joulukuussa Mikonkadulle. Piipahdin liikkeessä heti avajaisviikolla, ja törmäsin siellä täydelliseen neuletakkiin.

Lähes päivittäin käytössä oleva musta neuletakkini alkaa näyttää jo vähän liikaakin käytetyltä, ja olen alkanut etsiskellä sille sopivaa seuraajaa. Marimekon Fidi -neuletakki oli kerrassaan täydellinen ja innoissani sovitin sitä. Ja kyllä, neuletakki vastasi tismalleen sitä mitä etsin, mutta sen materiaali (villa, mohair, polyamidi) pisteli minua ikävästi. Mietin pitkään ostanko neuletakin, ja lopulta päätin nukkua yön yli ajatuksen kanssa.

Kun sitten olin tullut siihen tulokseen, että Fidi on juuri se neuletakki jonka haluan, se oli myyty loppuun. Niinpä tietysti! Neuletakista tuli minulle lähes pakkomielle ja metsästin sitä ympäri Suomen. ”Loppuunmyyty. Kaikkialta.”

030116_02
neuletakki Marimekko, pellavapaita Majestic Filatures, koru SysterP*,
laukku Becksöndergaard*, housut Primark, saappaat Line Collection

030116_04 030116_03

Viime viikolla piipahdin taas Mikonkadulla, ja kyselin toiveikkaana neuletakin perään. Jos joku olisi vaikka palauttanut sen epämieluisana joululahjana… Äh, turha toivo. Kukapa täydellistä neuletakkia palauttaisi?

Ale-tangolla roikkui kuitenkin samainen neuletakki vaaleana ja myyjän rohkaisemana, vähän hampaita kiristellen, kokeilin sitä päälleni. Enkä sen jälkeen voinut muuta kuin kiikuttaa neuletakin kassalle.

Väri ei alunperin ollut minulle lainkaan mieluisa, mutta tuo neuletakki on hetkessä kohonnut suosikikseni ja käytän sitä koko ajan. Ja arvatkaa pisteleekö neuletakki minua? No ei!!! En ymmärrä minä herkkispäivänä satuin sovittamaan takin mustaa versiota.

Fidi-neuletakki on nyt osoittanut paikkansa vaatekaappini suosikkina. Oli väri sitten mikä tahansa. Vaalea Fidi minulta siis löytyy jo, mutta mustan haluaisin edelleen omakseni. Saitko Fidin lahjaksi muttet tykkää siitä? Onko kokosi XS tai S? Tarjoa neuletakkia minulle, niin ostan sen pois kuleksimasta! Pliis!!!

0

(8) Kommentit

 1. Heh, tuota ihan samaa mustaa kävin kokeilmassa silloin, kun ne tulivat kauppoihin. Jäin myös miettimään vielä ja kävin kurkkaamassa, josko noita olisi päätynyt aleen. No koossa L olisi musta (ja tuota vaaleaa) löytynytkin, mutta omassa koossani ei… Olen kyllä kallistumassa vastaavaan Acnen neuletakkiin, koska se ei vastaavasta materiaalisekoituksesta huolimatta tuntunut pistelevän, toisin kuin tuo Marimekko. Hintaakin sillä kyllä oli sitten enemmän…

  1. Nina says:

   Eikä?! Sama neuletakki molemmilla mielessä? No mutta tämä on kyllä ihanin. <3 Mä en mitenkään raaski ostaa niitä Acnen neuletakkeja vaikka ne on tolkuttoman ihania. Tämänkin ovh. oli minusta aika kirpaiseva. Onneksi löysin sen nyt alennettuun hintaan.

   Jos päätät investoida siihen Acneen niin olisi kiva kuulla meneekö se käytössä miksikään.

   1. Nina says:

    Eipä ne olleetkaan kuin 300€ noi Acnet… Muistelin että ovat paljon kalliimpia. No mutta, on 300€ silti paljon rahaa. 🙂

    Mä olen alkanut haaveilla Balmuirin kashmiraamutakista. Se on vähän alle 450€. Se on jo liikaa. Hui! Mutta niiiiiiiin ihana…

    1. Juu 300 € ne ovat, mikä on mielestäni kyllä kova hinta, mutta jos pysyy pitkään hyvänä niin ei sitten mahdoton. Tykkäsin kuitenkin Acnen mallista hitusen enemmän. Kumma kun nykyään kaikkien kiinnostavien vaatteiden hinnat alkavat kavuta useampiin satasiin… Ai, minäkin olisi jo ostanut sen Balmuirin aamutakin, jos olisi halvempi. Tuota hintaa en kyllä ikinä voisi aamutakista maksaa! 😀

 2. Ellu says:

  Mun mielestä toi vaalea neuletakki on aivan ihana! Ja värinsä puolesta sen voi kesälläkin heittää päälleen kylminä päivinä (no yhtä lailla mustankin voi 🙂 Noita sun hiuksia katselin: oletko ottanut pidennykset vai onko sulla lisäke? Näyttää hyvältä vaikka mä tykkään kyllä sun lyhyemmistäkin hiuksista. Harmi ettet itse viihdy niissä.

  1. Nina says:

   Ostin tuon neuletakin mielessäi juuri keväisemmät säät ja lempparini vaalea-kultaiset nahkaespadrilot. Käytin yhdistelmää jo laivalla sisällä ja toimii täydellisesti! <3

   Kiva että Ellu huomasit hiukseni. Rakastan niitä tuollaisena. 🙂 Niissä on siis kuvienottohetkellä ihan superlaadukkaat clip-on -lisäkkeet. Postaus aiheesta tulossa huomenna. 🙂

 3. pauliina says:

  täydelliseltä vaikuttaa tuo neuletakki. vaikka ei olekaan musta. 🙂 tuo kivasti valoa muuten mustaan asuun.

  1. Nina says:

   Kiitos pauliina! Kokomustan asun kanssa tämä neuletakki on mahtava! Tuo tosiaankin raikkautta ja valoa kuten sanoit. Onneksi kuuntelin myyjää ja sovitin neuletakkia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.