Hiukset hyvin, kaikki hyvin

tunnetila: ihastus

poze1

Hiustenkasvatusprojektini on nyt siinä vaiheessa, että hiukseni näyttävät auki ihan kammottavilta. Lyhyt, hyvin leikattu kampaus on enää muisto vain, ja pitkä polkka on vielä jokusen kuukauden kasvattamisen päässä.

Hiukseni ovat nykyään niin hentoiset, että olen luopunut jo kokonaan ajatuksesta saada vielä joskus pitkät hiukset. Surullista mutta totta. Myös tuo pitkä polkka alkaa epäilyttää. Ovatko hiukseni jo liian ohuet siihenkin?

Onneksi voin kuitenkin nauttia pitkistä ja paksuista hiuksista juuri silloin kun niin haluan!

poze2 poze3

Sain valita ruotsalaisen verkkokauppa Poze Hair & MakeUpn valikoimista itselleni testiin klipsipidennykset*, ja tartuin innolla tarjoukseen.

Poze Hair tarjoaa markkinoiden tuuheimpia hiuspidennyksiä mielestäni hyvin kohtuulliseen hintaan. Pidennyksissä käytetään aitoa hiusta ja hiusten laatu on uskomaton.

Myös Poze Hairin asiakaspalvelu toimii erinomaisesti. Ennen tilauksen tekemistä lähetin heille muutaman kuvan hiuksistani. Niiden perusteella minulle valittiin sopivin sävy lisäkkeisiin. Minulle sopivimmiksi katsottiin kuvieni perusteella suklaan ruskeat lisäkkeet, ja kuten kuvista näkyy, väri on minulle juuri oikea!

poze4

Yhdessä paketissa on mukana seitsemän eri levyistä lisäkettä ja lisäkkeet on todella runsaat ja helpot kiinnittää. Kuvan ponnarissa minulla on mukana kolme lisäkettä, ja jo niillä saan aikaan muhkean mutta luonnollisen ponnarin.

Aitoa hiusta voi kihartaa ja muotoilla miten haluaa, joten muitakin kampauksia kuin maailman helpoimman ponnarin saa aikaan helposti. Lisäkeiden hius on tosin niin paksua ja hyväkuntoista, että kihartamani hiukset suoristuivat sitä mukaa kun sain seuraavan osion kiharrettua.

En siis itse ensimmäisellä käyttökerralla onnistunut saamaan aikaan hiuksista kiharapilveä, mutta en lopeta harjoittelua vielä tähän. Seuraavalla kerralla otan käyttöön kunnolliset muotoilutuotteet ja yritän uudestaan.

Ihan jokapäiväisenä en ajatellut arjessa pidennyksiä käyttää, mutta silloin tällöin pitkät ja paksut hiukset ovat juuri se mitä kaipaan. Näitä hetkiä varten on helpottavaa tietää, että ainekset kauniiseen kampaukseen löytyvät omasta meikkihyllystä.

0

(10) Kommentit

 1. Kati says:

  Onpa luonnollisen näköiset hiusklipsit! Ei uskoisi ettei pitkä ponnari olekaan sun oma! 🙂

  1. Nina says:

   Jee, ihana kuulla Kati että ulkopuolisin silmin huijausta ei huomaa. 🙂

 2. Tarja says:

  Onpa tosiaankin luonnollisen näköiset kutrit! Jos en olisi tiennyt, ettei ole millään mahdollista, että olisit ehtinyt kasvattaa hiuksesi tuohon mittaan, olisin ihan täysin uskonut, että ponnari on omasi. Mutta eikös tosiaan olekin helppoa, kun voi olla pitkähiuksinen silloin, kun haluaa 🙂 Oma pitkä polkkani lyheni taas viime kerralla ja oikeastaan enää ei voi pitkästä polkasta edes puhua, ihan tavallisesta vaan. Olin ajatellut, että kasvatan kunnolla pitkät hiukset, mutta totuus on, etten koskaan vain jaksa sitä kasvattamista. Kun hiukset kasvavat yli sen pitkän polkan, tulee minulle vastustamaton halu leikkauttaa ne korvan alta poikki. Ehkä se sitten on se minulle luontevin pituus 😀

  Ihanaa viikonloppua! <3

  1. Nina says:

   Minusta tuntuu että minäkin joudun napsaisemaan hiukseni taas vähän lyhyempään malliin kun seuraavan kerran menen kampaajalle. Harmittaa, mutta mielummin pidän hyväkuntoiset ja vahvemmannäköiset hiukset, kuin muutaman harvan haivenen. Onneksi on olemassa luonnollisia pidennyksiä!

   Ihanaa sunnuntain jatkoa Tarja! <3

 3. Jos et ois sanonu, niin ois menny ihan täydestä tuo siun ponnari! Siis todella näyttää, kuin ois siun oma hius. 🙂 Siulla on aina blogissa vinkkejä, jotka osuu naulan kantaan. Vieläkin muuten mietin sitä sinistä mustaraitaista H&M-mekkoa, joka siulla oli päällä siinä asukuvapostauksessa. Mut voitko uskoa, et Suomessa se on huomattavasti halvempi kuin Espanjassa..? :O Kun tajusin hintaeron, niin olin ihan että whaat? 😛 Pitäisköhän odotella, jospa laittaisivat sen täälläkin aleen..

  1. Nina says:

   Oho, vai on tuo mekko siellä teillä kalliimpi kuin täällä! Toivottavasti mekko tulee aleen myös siellä. Mekko on nimittäin palvellut minua jo hämmentävän monissa kemuissa viimeisen kuukauden aikana. Se vaan istuu päälle niin hyvin, että se tulee valittua päälle vaatekaapista joka kerta kun tarvitsen jotain vähän juhlavampaa. Eli suosittelen todella hankkimaan sen itselle jos mietityttää.

   Kiva kuulla että vinkeistäni on sinulle hyötyä! <3

 4. Ellu says:

  Tosi aidon näköinen ponnari! Värikin on just eikä melkein! En minäkään olisi edellisessä postauksessa osannut kysyä hiuksistasi muuten kuin siks, että olisi ollut mahdotonta, että hiuksesi olisi yht’äkkiä kasvaneet tuohon mittaan 🙂

  1. Nina says:

   Heh, voi kunpa olisikin olemassa joku ihmekapseli, jolla saisi hiukset pitkiksi yhdessä yössä. 🙂 Mutta toisaalta, eipä sellaista pilleriä tarvita kun on olemassa näin upeita klipsipidennyksiä. 🙂

 5. Repa says:

  En tunne blogiasi ja hiusongelmiesi historiaa, mutta heitän nyt vaan ilmoille itseäni auttaneen asian (jonka mahdollisesti olet jo kokeillut): tiettyjen kemikaalien välttäminen kokonaan. Erityisesti natriumlauryylisulfaatin (sodium lauryl sulphate, SLS) hylkääminen on tehnyt ihmeitä tukalleni. Sitten onkin oma prosessinsa löytää itselle sopiva shampoo ilman tiettyjä aineita. Olen kokeillut monenlaista kemikaalitointa pulloshampoota, vaihtelevalla menestyksellä. Palashampoidenkin koostumus ja lopputulos vaihtelevat hurjasti.

  Itselläni on nyt käytössä Chagrin Valleyn oliivipalashampoo. Kiiltävä tukka, hyvinvoiva hiuspohja, ei töhnää tukassa. Sitä itse asiassa käyttää koko perhe, ja perheen miehiltä on vähentynyt talvinen taliköhnä merkittävästi.

  En myy mitään, totean vain, että näin meillä 🙂

  1. Nina says:

   Kiitos kommentistasi Repa! Kuulostaapa todella mielenkiintoiselta. En ole osannut ajatella ongelmaa tuolta knatilta lainkaan. Kiitos vinkistäsi tosi paljon!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.