Naisellinen vuosi 2016

tunnetila: tykkäys

2016kalenteri_022016kalenteri_012016kalenteri_03

Kuten kerroin, olen tehnyt paljon hyviä ale-löytöjä alkuvuoden aikana.

Yksi hankinta, jonka olen jo muutaman vuoden säästänyt aina tammikuun puolelle, on vuosikalenteri. Kun uutta vuotta on kulunut viikko, alkaa vuosikalentereita löytyä heti reiluilla alennuksilla, jopa puoleen hintaan.

Oman pöytäkalenterini ostin tänä vuonna Tukholmasta, ja tietysti puoleen hintaan. Viehättävä Garance Dóren Les Femmes -kalenteri ilahduttaa minua työpöydälläni koko loppuvuoden. Viime vuoden kalenterin ostin Lontoosta, ja niin ikään vuoden vaihtumisen jälkeen isolla alennusprosentilla.

Kalenteriviikko sinne tai tänne, ihan sama vaikkei minulla ole vuosikalenteria heti vuoden ensimmäisinä päivinä. Olen kaiken lisäksi vuodenvaihteen yleensä lomalla, joten tarvitsen kalenteria vasta kun palaan arkeen.

0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.